זה מסלול שנותן כרום [דפדפן] בטבלאט, שהוא עובר דרך השרתים של נטפרי [VPN], ויש גלישת גוגל רגילה של נטפרי על הטבלאט. כל השאר מבית הדרן.יש אפשרות לקנות דפדפן גוגל של נטפרי במכשיר אנדרואיד של הדרן, הסרטות פותחים באישור רב למי שצריך
היכן ניתן לקנות?יש אפשרות לקנות דפדפן גוגל של נטפרי במכשיר אנדרואיד של הדרן, הסרטות פותחים באישור רב למי שצריך
אכן אני גם מנסיון, נוח מאד
זה מסלול שנותן כרום [דפדפן] בטבלאט, שהוא עובר דרך השרתים של נטפרי [VPN], ויש גלישת גוגל רגילה של נטפרי על הטבלאט. כל השאר מבית הדרן.
מעולה, נח, ומה שצריך, כולל הסרטות (מה שמאושר כמובן בנטפרי).
יש לי כזה - ואני מדבר מניסיון, לא מהשערות.
יש מעט טאבלטים עם ווינדוס (יש לנובו, פעם היה גם סמסונג),
ועובד עם נטפרי מצוין, בעצם כמו מחשב.
היכן נמצא החנות?@לאה רוזן אם אין לך עניין באנדרואיד, פשוט תרכשי טאבלט ווינדוס, ותשימי עליו ווייפרי.
אני עם chuwi-hi10, יש בו גם אנדרואיד וגם וינדוס, אבל לאחים המקבילים שלו יש גירסאות רק עם ווינדוס.
את שלי רכשתי בגירבסט, זו חנות עם שירות מצויין, וזמני משלוח יחסית מהירים דרך צ'יטה ודומיהם.
בקיצור, תגגלי קצת, ותקבלי תוצאות טובות.
בהצלחה.
היכן ניתן לקנות?
היכן נמצא החנות?
יש להם חנות ומרכז שירות, צמוד לרמי לוי בכנפי נשרים.
UOTE]
יש להם גם חנות ברב שפע וגם בכנפ''ש, עושים הזמנות בטלפון או באתר.היכן נמצא החנות?
יש להם דרך לחסום\לסנן גם את האפליקציות שמותקנות על המכשיר?למה כולכם אומרים שאי אפשר אני עם פלאפון וסים של נטפרי ועובד חלק חוץ מהחנות ועוד כמה שטויות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים