הכי טוב סים מקומישלום
מחפשת לקנות טאבלט עם סים, כדי שאוכל להשתמש בו בארצות הברית
אמרו לי שלא כל המכשירים תומכים בגלישה בארצות הברית, אשמח לשמוע מה נדרש כדי לקנות טאבלט מתאים?
(מחפשת בתקציב של לא יותר מ1000 שח)
תודה רבה
זאת אומרת לקנות שם? יש אפשרות כבר בשדה תעופה?הכי טוב סים מקומי
איני בקי בארצות הבריתזאת אומרת לקנות שם? יש אפשרות כבר בשדה תעופה?
השאלה שלי אם כל המכשירים עובדים שם... כי אמרו לי שזה תלוי מכשיר?
יש אפשרות לגלוש על סים של 019 סים ישראלי בכול מקום בעולם רק הוא עולה יחסית יקר יותר!שלום
מחפשת לקנות טאבלט עם סים, כדי שאוכל להשתמש בו בארצות הברית
אמרו לי שלא כל המכשירים תומכים בגלישה בארצות הברית, אשמח לשמוע מה נדרש כדי לקנות טאבלט מתאים?
(מחפשת בתקציב של לא יותר מ1000 שח)
תודה רבה
השאלה שלי בעיקר האם יש לימיטציה לגבי המכשיר עצמו. אמרו לי שחובה מכשיר שתומך בדור 5, האם זה נכון?יש אפשרות לגלוש על סים של 019 סים ישראלי בכול מקום בעולם רק הוא עולה יחסית יקר יותר!
לכן כדאי לעשות סים פה בארץ.זאת אומרת לקנות שם? יש אפשרות כבר בשדה תעופה?
השאלה שלי אם כל המכשירים עובדים שם... כי אמרו לי שזה תלוי מכשיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים