דרוש מידע טאבלט עם סים שיפעל בחו"ל

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת לקנות טאבלט עם סים, כדי שאוכל להשתמש בו בארצות הברית
אמרו לי שלא כל המכשירים תומכים בגלישה בארצות הברית, אשמח לשמוע מה נדרש כדי לקנות טאבלט מתאים?
(מחפשת בתקציב של לא יותר מ1000 שח)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום
אמרו לי שלא כל המכשירים תומכים בגלישה בארצות הברית, אשמח לשמוע מה נדרש כדי לקנות טאבלט מתאים?
תודה רבה
הכי טוב סים מקומי

• הוסף לסימניות
זאת אומרת לקנות שם? יש אפשרות כבר בשדה תעופה?
השאלה שלי אם כל המכשירים עובדים שם... כי אמרו לי שזה תלוי מכשיר?
איני בקי בארצות הברית

• הוסף לסימניות
שלום
תודה רבה
יש אפשרות לגלוש על סים של 019 סים ישראלי בכול מקום בעולם רק הוא עולה יחסית יקר יותר!

• הוסף לסימניות
איפה בארה"ב?
כי בשונה מבאירופה,
בארה"ב לפחות איפה שאני הייתי לא היה לקנות סים לתקופה קצרה (האלה שעולים 10- 15 יורו באירופה)
אלא צריך ממש לפתוח קו .
כך שיוצא ממש יקר.
זאת אומרת לקנות שם? יש אפשרות כבר בשדה תעופה?
השאלה שלי אם כל המכשירים עובדים שם... כי אמרו לי שזה תלוי מכשיר?
לכן כדאי לעשות סים פה בארץ.
לא אמור להיות בעיה עם סוג המכשיר.
לדעתי תקני את ההכי זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה