מידע שימושי טאבלט

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת המלצה לטאבלט איכותי.
שיש בו אופציה לשיחות + חיבור לאוזניות
וכן מעדיפה שלא יהיה גדול מידי שיהיה נח להסתובב איתו.
המלצות משהו??

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת המלצה לטאבלט איכותי.
שיש בו אופציה לשיחות + חיבור לאוזניות
וכן מעדיפה שלא יהיה גדול מידי שיהיה נח להסתובב איתו.
המלצות משהו??
יש בהדרן מאוד מוצלח
@הדרן
קוראים לזה היום סמארטפון
לא נכון לי יש טאבלט אם אפליקציות אם שיחות
וזה נקרא טאבלט

• הוסף לסימניות
@לסקוב אפשר להשיג דרכי
0548499993
a0548499993&gmail.com

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת יש לי טאבלט חצי שנה בשימוש ונמכר מחוסר שימוש,
אין לו סינון מובנה (אצלי עבד על ראוטר עם סינון)
הטאבלט עצמו הוא סמסונג גלאקסי t215 יש מקום לאוזניה, לגבי שיחות אין לי מושג את יכולה לברר...
המחיר הרגיל שלו זה 550-600 אני מוכר אותו ב320

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת יש לי טאבלט חצי שנה בשימוש ונמכר מחוסר שימוש,
אין לו סינון מובנה (אצלי עבד על ראוטר עם סינון)
הטאבלט עצמו הוא סמסונג גלאקסי t215 יש מקום לאוזניה, לגבי שיחות אין לי מושג את יכולה לברר...
המחיר הרגיל שלו זה 550-600 אני מוכר אותו ב320

אפשר פרטים, גודל מסך? מעבד?
מאיפה אתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה