- הוסף לסימניות
מקפיצה
עשיתם אצל טאיו מטבחים לאחרונה?
אתם ממליצים או לא?
אתם ממליצים או לא?
עד ששילמת את מלכהמקפיצה
אתם ממליצים או לא?
מה כתבת לי?כתבתי לך... המלצה על טאיו אתה רוצה?
לפני הסגירה, איך מומלץ לסגור, האם יש טעם לעשות תנאים...מה כתבת לי?
אשמח לשאול כמה שאלות כדי להבין את ההתנהלות...
היום בעז''ה רוצה לסגור על מטבח וכנראה אצלהם
שלחת לי מייל?מה כתבת לי?
אשמח לשאול כמה שאלות כדי להבין את ההתנהלות...
היום בעז''ה רוצה לסגור על מטבח וכנראה אצלהם
עשיתי ונפלתי בפח, זבל של חברה. לברוחחחחאף אחד לא עשה אצלם?
זבל של חברה לא כדאי להתקרבשלחת לי מייל?
תיזהרו מהם הם חברה של נוכלים הזמנו מהם מטבח היו נחמדים והכל היה נראה אחלה עד הרגע ששילמת מאותו שניה הם לא עונים טלפוניםמקפיצה
אתם ממליצים או לא?
אם זה נכון מה שכתבת.היופי הוא שפרוג שוב ושוב בכל מקרה של חברה גרועה לציבור
יותר לא מפרסמים את אותה חברה!
מידיעה- זה נכוןאם זה נכון מה שכתבת.
גם גיסי הזמין מהם והיה מרוצה לכן הזמנתי מהם גם והעוגמת נפש שהייתה לי לא נורמלית כל יום אני הייתי צריך להתקשר אליהם והם סיננו אותייש לי מטבח שלהם כבר 3 שנים
אולי היו טובים רק בהתחלה כשניסו להכנס?
בכל מקרה, אז כן
מרוצה עד כה.
התקנה וחומר.
גם כשטעו בגוון באחד הקלאפות
באו והחליפו.
גם אנחנו נפלנו איתם . אשמח לדעת אם יש אפשרות לתבוע אותם בגין איחורים וכו...מחכים ומחכים להשלמות למטבח ואין עם מי לדבר. נשמח לשוחח עם כאלה שגם נפלו איתם<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>זבל של חברה לא כדאי להתקרב
תיזהרו מהם הם חברה של נוכלים הזמנו מהם מטבח היו נחמדים והכל היה נראה אחלה עד הרגע ששילמת מאותו שניה הם לא עונים טלפונים
ואת ההתקנה הביאו רק אחרי חצי שנה ורק חלק מהמטבח ואת שאר החלקים לא סיפקו לח עד היום כבר עברה שנה
וגם המתקין שלהם ישראל זבל של עבודה הכל התפרק לי והייתי צריך להביא מתקין שיפרק הכל ויחבר מחדש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //