דרוש מתכון טארטלטים במילוי פיצוחים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הסבר איך מכינים את זה.
יש לי את הטארטלטים מוכנים ואני רוצה למלות בפקאן וקשיו וכו'
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מבשלת יחד להמסה סוכר חום וריצ'
בערך 1/3 כוס ריצ' על 1 כוס סוכר חום
אחרי שמתקבל סירופ חלק מוסיפה פיצוחים ומערבבת.
ממלאה בטארטלטים
זהו
הם מתייבשים לבד וזה מושלם

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
אחרי חיפוש בפורום מצאתי מתכון שהעלית פה, הכנתי ויצא ממש מושלם.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מגרדת חלווה על הטרטאלים מעל מוסיפה את הפיצוחים (אני שמה אגוזים ושקדים/פקאן)
מכניסה לתנור ל-150 מעלות כשזה זהוב מוסיפה מייפל מחזירה לכמה דק'
פשוט נהדר!!!

• הוסף לסימניות
אני מבשלת יחד להמסה סוכר חום וריצ'
בערך 1/3 כוס ריצ' על 1 כוס סוכר חום
אחרי שמתקבל סירופ חלק מוסיפה פיצוחים ומערבבת.
ממלאה בטארטלטים
זהו
הם מתייבשים לבד וזה מושלם
כמה גרם פיצוחים מתאים לשים בכמות כזו של סירופ?

• הוסף לסימניות
מתכון מושלם!! יוצא טעים ברמות! רק כשממיסים את הסוכר צריך להיזהר כי הוא נשרף בשניות! להמיס באש כמעט הכי נמוכה ולהתאזר בסבלנות...
טרטלים פיצוחים
לבצק:

1 ושלושת רבעי כוס קמח
שלושת רבעי כוס א.סוכר
1 ביצה טרופה
קורט מלח
100 גרם מרגרינה
ללוש לבצק מעט דביק, ולהניח לשעה במקרר, לרדד לעלה בעובי חצי ס"מ ונקרוץ בעזרת השקעים את צורת התחתית, ולאפות עד להזהבה.
למילוי הפיצוחים:
80 גרם-
פיסטוק קלוף,חמוציות,קשיו,בונדוק קלוף,ושקד קלוף
לקרמל:
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
שלושת רבעי כוס ריץ
נמיס בסיר את הסוכר לבד, כשנמס נוסיף דבש ואחריו את הריץ, נוסיף את הפיצוחים הקלויים ,נערבב ונמלא את הבסיסים.
בתיאבון.

• הוסף לסימניות
@ה. בקר לא אופים בתנור? כמה זמן נשמר מחוץ למקרר?
וכן כמה גרם פצוחים?

• הוסף לסימניות
מתכון מושלם!! יוצא טעים ברמות! רק כשממיסים את הסוכר צריך להיזהר כי הוא נשרף בשניות! להמיס באש כמעט הכי נמוכה ולהתאזר בסבלנות...
טרטלים פיצוחים
לבצק:

1 ושלושת רבעי כוס קמח
שלושת רבעי כוס א.סוכר
1 ביצה טרופה
קורט מלח
100 גרם מרגרינה
ללוש לבצק מעט דביק, ולהניח לשעה במקרר, לרדד לעלה בעובי חצי ס"מ ונקרוץ בעזרת השקעים את צורת התחתית, ולאפות עד להזהבה.
למילוי הפיצוחים:
80 גרם-
פיסטוק קלוף,חמוציות,קשיו,בונדוק קלוף,ושקד קלוף
לקרמל:
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
שלושת רבעי כוס ריץ
נמיס בסיר את הסוכר לבד, כשנמס נוסיף דבש ואחריו את הריץ, נוסיף את הפיצוחים הקלויים ,נערבב ונמלא את הבסיסים.
בתיאבון.
את שמה פיצוחים מלוחים או ללא מלח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה