עוגות/עוגיות טארטלטים מתוקים- מה נעשה בהם?

• הוסף לסימניות
עגולים בטעם שוקו
ורבועים לבנים
מה אפשר להכין איתם???

• הוסף לסימניות
בנוסף לנ"ל- פטיסייר, אפשר בטעמים.
וקישוט חמוד- משוקולד/פנינים אכילים/פירות וכו

• הוסף לסימניות
פיצוחים עם מייפל
אפשר בלי מייפל? עם דבש, סוכר או משו?
או נגדיר את זה ככה- יש לי שקדים פרוסים, פקאן מסוכר, קרוקנאט אגוזי לוז וקשיו- איך אני משדכת אותם עם הטארטלים?

• הוסף לסימניות
איך מכינים?
יש המון מתכונים. הכנתי את של @רותי12 כמה פעמים ויצא מעולה, גם בגירסה פרווה- עם חלב סויה.
באופן אישי הכי אהבתי עם חלב בננה. נותן טעם משגע, ומשתדך מעולה עם שוקולד מריר/גאנאש מלמעלה.
זה המתכון שלה:

4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל
מקל וניל או תמצית וניל
מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.
יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב
מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש - אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@shira bira
תודה, אין כמוך!
רק שאלונת,
בשביל פיצוחים/שקדים וכדו',
במה אני יכולה להמיר את המייפל?

• הוסף לסימניות
פעם טעמתי טארטלטים שמילו במעדן יולו והיה ממש טעים.....
אומנם חלבי (ולא תמיד זה מתאים..)
אבל מצא חן בעיני הקלות של ההכנה.

• הוסף לסימניות
פינת הנודניקית :)
צורת יחיד בצרפתית לעוגה עם קלתית בצק פתוחה ומלית: טארט.
טארט קטן בצרפתית: טארטלט.
וברבים על פי כללי תעתיק מלועזי: טארטלטים.

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לכתוב לי את המתכון הקלאסי עם המייפל והפיצוחים?

• הוסף לסימניות
שלום,אני מחפשת דחוף מתכון למילוי טארטלים חלבי-מחית פירות(קיוי ,תות...)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא יודעת להגיד לך כמויות...
אבל אפשר למלא חצי בשוקולד לבן מומס - כמו גנאש בלבן
והחצי העליון בשוקולד חום חלבי מומס בסיר שכשזה נמס את מוסיפה שערות כדאיף אפויות עד שנהיה מרק סמיך אבל לא מידי...
זה יוצא ממש טעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה