טארט קוקוס וגבינה

• הוסף לסימניות
הכנה ועיצוב אמנותי: אפרת ליבפרוינד

אני אוהבת מאוד את התמונה בגלל המלכותיות שבה
המנה קבלה את הכבוד הראוי לה :)

תאורה:
סופט ימין
כוורת שמאל אחורי מאיר בעוצמה נמוכה
רפלקטורים כסף להאיר בנקודות בקדמת המנה

efrat-libfroind-iyar-0025.jpg

• הוסף לסימניות
תמונה באמת מלכותית ויפה!
אהבתי את התאורה!
אני הייתי מסדרת את ההשתקפות שתהיה זהה בשתי הצדדים

• הוסף לסימניות
העבודות שלך פשוט עסיסיות, מלמדות וכייף לצפות בהן.
רואים שאת יודעת מה את עושה בכל פרט ופרט. משגע ברמות!

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי למה בחרת להאיר את המוצר רק מצד אחד. מה הכוונה שלך היתה לפני הצילום?

נ.ב. אני מתענג תמיד על התמונות שלך ב'קטיפה' יתד נאמן.

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי למה בחרת להאיר את המוצר רק מצד אחד. מה הכוונה שלך היתה לפני הצילום?

נ.ב. אני מתענג תמיד על התמונות שלך ב'קטיפה' יתד נאמן.

תודה רבה,
לשאלתך, רציתי ליצור עומק בתמונה בפרט שכל הקישוטים למעלה הם לבנים, תאורה בעוצמה גבוהה יותר מהצד השני יכלה להוריד לי הרבה מהצל, שזה מה שבעצם נותן לי את העומק והתלת מימדיות בתמונה, בנוסף רציתי אפקט יותר בסגנון של "מודי לייט"

• הוסף לסימניות
אמרו כבר הכל..

• הוסף לסימניות
שלמות של אומנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה