טבח ואיש עסקים

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האמת?
את כזו ציירת מוכשרת ברמה, שפה אני חייבת להעיר.
הציור הראשון הטבח נראה ילד שהדביקו לו שפם. אני אישית הייתי נמנעת משפתיים אדומות לבנים. בפרט לגבר.
השני-הייתי מאריכה את האף מעבר לשפם, מורידה אדום בשפתיים.
העיניים של שניהם גדולות מדי וילדותיות.

מתנצלת....:(

• הוסף לסימניות
אין צורך להתנצל,
שמחה לשמוע הערות ולהתקדם.
לגבי השפתיים- באיזה צבע היית צובעת את השפתיים?
העיניים- הדרישה היתה ליצור קומיקס ילדותי יותר שידבר יותר לילדים, לכן ניסיתי ללכת על הכיוון של עיניים גדולות.

• הוסף לסימניות
לוי, נעזוב את הביקורת בצד- הציורים שלך מקסימים וחיים ברמות מטורפות!

אני אוהבת מאוד את הקו החזק שלך ואת הצביעה ההחלטית.
אהה, כן, וגם את הידיים והשרוולים.

ציורים שמשדרים ביטחון עצמי והחלטיות שמוצאים חן בעיני.

תמשיכי ליצור דברים יפים!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
יפה, דמויות שבהחלט מדברות לילדים.
רק תורידי להם את הריסים- זה ישר נראה כמו נשים שהדביקו להן שפם...

• הוסף לסימניות
מלבד השפתיים וגם הריסים שכבר הזכירו, הייתי גם משנה את צבע השיער של הטבח לשחור או חום כהה מאוד.
הבלונדיני עם העיניים הכחולות ממש הבהיל אותי...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה