נכתב ע"י yudb;1730733:אח"כ מוציאים את הקיסם?
אני יכולה להקיש מזה על ופל עם קרם מעל?
נכתב ע"י hbecker;1731164:כשטובלים כדורים קפואים בשוקולד צריך להיזהר שהשוקולד לא יהיה מדי חם אחרת הוא מתבקע אחרי שהוא מתייבש.
ממיסים. ממתינים שקצת יתקרר ורק אחר כך טובלים.
נכתב ע"י pnina912100;1731175:אצלי בכל אופן הפוך,
עשיתי קרמונים, ודווקא כשטבלתי אותם בשוקולד חם הם יצאו יפים, כי השוקולד נוזלי,
וכשהשוקולד התחיל קצת להתקרר, הוא נהיה פחות נוזלי, נדבק לכדור יותר שוקולד ויצא פחות חלק.
נכתב ע"י hbecker;1731181:לא הבנת אותי.
לא מחכים שהשוקלד יהיה קר [כי אז הוא באמת מתקשה] אבל לא טובלים רגע אחרי שהמסו אותו. שוקולד חם אבל מצונן קצת, כלומר- לא רותח!
הוצאת את הקרמונים ישר מהמקפיא לטבילה בשוקולד או שהם היו קודם בחוץ? אם הים היו קודם בחוץ אז באמת אין בעיה. אני דיברתי על כדורים שיוצאים מההקפאה [שזה מומלץ כי אז הרבה יותר קל לצפות אותם].
נכתב ע"י pnina912100;1731186:דווקא כן הבנתי אותך
אני טובלת בשוקולד רותח כך יצא לי הכי טוב,
וכן מיד כשיוצא מהקפאה,
אולי זה תלוי ברכיבים של השוקולד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים