כללי טבלאות באינדזיין

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בנוגע לטבלה המתפרסת על מספר עמודים בWORD
מהי הדרך המהירה ביותר והטובה ביותר להעביר טבלה כזו לאינדזיין?

אשמח ללמוד/לקבל טיפים מועילים

• הוסף לסימניות
קובץ חדש
חלונית העמודים: הוסף עמוד - ללא מאסטר
לבחור בעמוד 1
לפתוח תיבת טקסט
CTRL + D
לבחור את הקובץ
אישור
בצד ימין למטה יש פלוס אדום [במקרה שזה טבלה מרובה עמודים]
ללחוץ על הפלוס
לעבור לעמוד 2
ולהקליק בראש העמוד בתוספת SIFT

ו-ז-ה-ו...

• הוסף לסימניות
זה אופן שירשור רגיל....
אני מעוניינת בשירשור של טבלה מתמשכת בWORD וכפי שקרש כבר אמר
אי אפשר לייבא מWORD לINDESIGN באמצע תא....

יש הצעות??

ההצעה שקיבלתי בינתיים היא:
לפתוח דף מאוד גדול באינדזיין
לייבא את הטבלה המבוקשת כך שתיכנס כולה בעמוד...
ליצור באינדזיין עמוד בגודל המבוקש (במקרה שלי A5)
וליצור טבלה חדשה באינדזיין
ובעזרת העתק הדבק להעתיק תאים....

יש אולי דרך זריזה יותר? שלא יתפספס איזה משפט....

• הוסף לסימניות
מה שקרש אמר הוא שאי אפשר לייבא טבלה שבתוך טבלה. עקרונית אין שום בעיה לייבא טבלה ארוכה. נסה ותראה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי ולא הצלחתי.
אפשר לשלוח לך דוגמא כדי שתראה על מה אני מדברת ותחכים אותי במה אני טועה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה