כללי טבלאות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יבאתי טבלה מאקסל לאינדיזיין חלק מהשורות היו צבועות כדי שאדע לאחד בינהם לדוגמא 2 שורות צבועות באדום 2 שורות בצהוב וכו׳
הייתי חייבת ליבא לאינדיזיין כשזה צבוע כדי לדעת אלו שורות בדיוק לאחד.
שאלתי היא לאחר שאיחדתי את השורוטת ואני רוצה לנטרל את הסגנון של הטבלה איך אני מנקה אותה כליל ואח״כ מגדירה על טבלה זו סגנון שהכנתי באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
או לבחור את הכל הטבלה, ואז להגדיר את כל ההגדרות שרוצים, ואז להגדיר סגנון

או ליצור סגנון (אפשר על טבלת 'דמה' רק לצורך העניין ואח"כ למחוק אותו), ואז לבחור את כל הטבלה, ולתת לו את הסגנון, וכשנותנים לו את הסגנון ללחוץ בו זמנית על מקש ה- ALT כדי לדרוס את כל הסגנונות הישנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1871672:
או לבחור את הכל הטבלה, ואז להגדיר את כל ההגדרות שרוצים, ואז להגדיר סגנון

או ליצור סגנון (אפשר על טבלת 'דמה' רק לצורך העניין ואח"כ למחוק אותו), ואז לבחור את כל הטבלה, ולתת לו את הסגנון, וכשנותנים לו את הסגנון ללחוץ בו זמנית על מקש ה- ALT כדי לדרוס את כל הסגנונות הישנים
בחירת כל הטבלה ובחירת סגנון עם אלט בו זמנית אינו מבטל את צבעוניות השורות שבאקסל.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הגדרת את הסגנון במפורש שיהיה ללא צבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1871828:
כנראה שלא הגדרת את הסגנון במפורש שיהיה ללא צבע

כי הסגנון של הטבלה הוא כן עם צבע שורה עם צבע שורה ללא צבע

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
מה עם צבע ומה בלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1871881:
לא הבנתי,
מה עם צבע ומה בלי
הטבלה לסירוגין שורה עם צבה ושורה בלי צבע וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
יש באינדזיין גם סגנון כזה של טבלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1871947:
יש באינדזיין גם סגנון כזה של טבלה
אני יודעת שיש באינדיזיין גם סגנון כזה של טבלה הבעיה שיצרתי סגנון כזה והחלתי אותו על טבלאות שיבאתי מאקסל הבעיה היא שטבלה אחת הייתי חייבת ליבא מאקסל שיש לה צבע אחר בשורות כדי לדעת אלו תאים למזג וכשרציתי להחיל עליה את הסגנון זה השאיר לי את הצבעוניות של אקסל.
גם אם לחצתי על אלט בו זמנית

• הוסף לסימניות
בתחתית חלונית הטבלאות של אינדיזיין יש שתי סוגי איפוסים לטבלאות. תלחצי על שתיהם וזה יאפס לך גם את הצבע.

(ההבדל ביניהם זה שאחד מאפס רק את המאפיינים שהגדרת בסגנון, אבל מה שלא הגדרת לא משתנה, והשני מאפס את הכל לסגנון הבסיס.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה