כללי טבלאות בווארד

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו אחרי שעיצבתי תא אחד בטבלה שהוא יעצב לי כך עוד כמה תאים אוטומטית ולא אעבוד על כל תא בנפרד?

• הוסף לסימניות
מה? אין כזו אפשרות?
יש לי 80 תאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלסר;n4888934:
יש אפשרות כזו אחרי שעיצבתי תא אחד בטבלה שהוא יעצב לי כך עוד כמה תאים אוטומטית ולא אעבוד על כל תא בנפרד?
עיצוב המלל בתא- ע"י מברשת עיצוב.
עיצוב התא עצמו- או לבחור מראש את התאים (שורה או טור), או לבצע עיצוב אחד של התא וע"י F4 להעתיק העיצוב לתאים האחרים, וכך הלאה עם שאר העיצובים.
לא מכירה דרך פשוטה יותר.

• הוסף לסימניות
F4 סוגר לי את הקובץ
איך מעתיקים איתו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלסר;n4891201:
F4 סוגר לי את הקובץ
איך מעתיקים איתו?

נסי לעבור למקלדת של מיקרוסופט. לא תצטערי!
הלחצן שימושי ביותר.

• הוסף לסימניות
לא העתיק לי ממש אבל הסתדרתי בסוף.
תודה רבה!!!
למה עוד הוא משמש ה- F4 ?

• הוסף לסימניות
חוזר על הפעולה האחרונה שבוצעה. (ובשפה של מעצבים: כמעט כמו קונטרול די באילוס'...) דוגמאות? הגדרתי כניסת פסקה לפסקה אחת, ואני רוצה לתת לעוד כמה פסקות עיצוב כזה, מחיקת שורות מטבלה או הוספת שורות וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעתיק עיצובים בוורד ע"י הקשה על קונטרול שיפט C ולהדביק את העיצוב בכל מקום שרוצים [לא רק בטבלאות] בהקשה על קונטרול שיפט V

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה