יש לי טבלה בחוברת שמעוצבת בחצי A5 והיא אמורה לרוץ על 60 עמ'
הבעיה שבכל שורה יש הרבה טקסט ואם היא לא מתחיל ונגמרת באותו עמוד היא בורחת כולה לעמוד הבא
אני רוצה שהשירשור יבוא כמו בוורד שמתחיל בעמ' אחד וימשיך בעמ' שני ולא כל שורה תתחיל לי בעמ' חדש כי היא לא נכנסה כולה בעמ' הקודם...
באינדיזיין אין אפשרות שריבוע אחד (הכוונה cell) בטבלא יתחלק על פני 2 עמודים. טבלה כן יכולה להתחלק, כך ששורה א' תהיה בדף 1 ושורה ב' של הטבלה בדף 2, אבל אי אפשר לפצל ריבוע אחד בטבלה.
כתבתי פעם סקריפט שמחלק כל פסקה בתוך cell ל-cell נפרד, אבל זה בעייתי אם אחרי זה צריך לבצע עריכות ושינויים.
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.
אפשר להמיר אולי את הטבלה לטקסט, ולפרמט כאילו שזה טבלה.
אבל אם זה חייב להישאר בתור טבלה, אין דרך -- חוץ מלפצל כל שורה למספר שורות כפי מספר שורות הטקסט בשורה, ולזה כדאי סקריפט, ובכל מקרה יהיה קשה לבצע עריכות אחרי-זה.