כללי טבלה והערות שוליים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייבא לאינדיזיין קובץ מוורד.
הקובץ מורכב מטבלה אחת ענקית שאליה צמודות הערות שוליים,
כך שחצי עמוד עליון זה טבלה והשאר הערות מקושרות.
הבעיה היא שכשאני מייבאת את הקובץ מגיעה לי הטבלה ע"פ כמה עמודים שלמים, ובסופה עמודים של הערות שוליים.
איך אני מעבירה את הטבלה בצורתה המקורית?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אין תמיכה בהערות לטבלאות באינדי. צריך למקם ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1213916:
אין תמיכה בהערות לטבלאות באינדי. צריך למקם ידנית.

תודה על התגובה,
איך אני ממקמת ידנית אם יש לי הערות באורכים שונים ומדובר בלא מעט עמודים...
אין דרך קצרה מזו?

• הוסף לסימניות
הסתבכת!
טבלאות והערות שוליים 2 הדברים הכי מעצבנים באינדזיין, וכשהם משתלבים זה בכלל קטסטרופה...

לדעתי הדרך הטובה ביותר להמיר את כל הערות בעזרת הסקריפט של קארל. ולעבוד ידנית בהתאמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1213967:
הסתבכת!
טבלאות והערות שוליים 2 הדברים הכי מעצבנים באינדזיין, וכשהם משתלבים זה בכלל קטסטרופה...

לדעתי הדרך הטובה ביותר להמיר את כל הערות בעזרת הסקריפט של קארל. ולעבוד ידנית בהתאמה.

תודה על העיצה וההשתתפות..

• הוסף לסימניות
אולי שייך שתעשי convert table to text בוורד, ותעבדי עם טאבים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה