מידע שימושי טבלה מסכמת - מענק עבודה 2023

יישר כוח. אגב זה לא 28% ממש אלא קצת פחות, כך יוצא לפי החשבון.
יכול להיות, אבל לדעתי עדיף לכתוב קצת פחות מדויק ויותר ברור.
אחרת אנשים לא מבינים מה אתה כותב

מצורף קובץ מתוקן (בעקבות טעות בקודם לגבי המענק למי ששכרו הוא עד 4,170 ש"ח)
תודה ל @אבי ברגר על תשומת הלב
1738858312668.png

רציתי לדעת האם הם מחשבנים את ההכנסות של האיש ואשה ביחד או שזה בנפרד

כל אחד מחושב לעצמו. אבל ההכנסות של הבן זוג מעלות את הממוצע הכולל.
(קרי אם אחד מרויח 50 ואחד 150 זה מחושב כממוצע של 100)

לא הבנתי את התשובה אני רוצה לדעת בגלל שכשמחשבנים את כל השנה אצלנו ביחד זה מגיע ליותר מ7500 ש''ח שלא ניתן לקבל את המענק השאלה שלי האם זה אומר שאנחנו לא נקבל או שמחשבנים כן בנפרד ונקבל

אם כל אחד מרוויח פחות מ6800 מחשבנים לכל אחד בנפרד

לא הבנתי את התשובה אני רוצה לדעת בגלל שכשמחשבנים את כל השנה אצלנו ביחד זה מגיע ליותר מ7500 ש''ח שלא ניתן לקבל את המענק השאלה שלי האם זה אומר שאנחנו לא נקבל או שמחשבנים כן בנפרד ונקבל
שוב - החישוב של שניכם הוא בממוצע. זאת אומרת, אם האשה מרוויחה 2000 לחודש והבעל מרוויח 8000, אז הבעל לא זכאי, והאשה זכאית לפי סכום של 5000.

אם נולד ילד לקראת סוף 2024 אז מקבלים את התוספת עבור הילד לפי כל 2024? או רק ממתי שנולד?

האם מלגת כולל (גבוהה יחסית) משפיעה על הכנסות?
אשמח למידע

מישהו יודע אם כתבתי בטעות שעבדתי ב 2 מקומות ופספסתי אחד, (עבדתי ב 3) איך אני יכולה לעדכן? או שזה לא נורא?

מישהו יודע אם כתבתי בטעות שעבדתי ב 2 מקומות ופספסתי אחד, (עבדתי ב 3) איך אני יכולה לעדכן? או שזה לא נורא?
הם בודקים בפועל לפי נתוני עבודה בביטוח לאומי ומס הכנסה. לא מסתמכים באמת על מה שאנשים כותבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה