- הוסף לסימניות
יישר כוח. אגב זה לא 28% ממש אלא קצת פחות, כך יוצא לפי החשבון.נכון צודק, טעות שלי, הכוונה היא 28% מהשכר שמעל 2,400
(יש"כ ליצחק פרל מאגודת ישראל שעזר לי למצוא את הטעות)
יישר כוח. אגב זה לא 28% ממש אלא קצת פחות, כך יוצא לפי החשבון.נכון צודק, טעות שלי, הכוונה היא 28% מהשכר שמעל 2,400
(יש"כ ליצחק פרל מאגודת ישראל שעזר לי למצוא את הטעות)
יכול להיות, אבל לדעתי עדיף לכתוב קצת פחות מדויק ויותר ברור.יישר כוח. אגב זה לא 28% ממש אלא קצת פחות, כך יוצא לפי החשבון.
אכןיכול להיות, אבל לדעתי עדיף לכתוב קצת פחות מדויק ויותר ברור.
אחרת אנשים לא מבינים מה אתה כותב
אני לא ראיתי את זה עד עכשיו,להגיש בקשה למענק עבודה
שוב - החישוב של שניכם הוא בממוצע. זאת אומרת, אם האשה מרוויחה 2000 לחודש והבעל מרוויח 8000, אז הבעל לא זכאי, והאשה זכאית לפי סכום של 5000.לא הבנתי את התשובה אני רוצה לדעת בגלל שכשמחשבנים את כל השנה אצלנו ביחד זה מגיע ליותר מ7500 ש''ח שלא ניתן לקבל את המענק השאלה שלי האם זה אומר שאנחנו לא נקבל או שמחשבנים כן בנפרד ונקבל
רציתי לדעת האם הם מחשבנים את ההכנסות של האיש ואשה ביחד או שזה בנפרד
זה משנה שעברה, לא?
נכוןזה משנה שעברה, לא?
לאהאם מלגת כולל (גבוהה יחסית) משפיעה על הכנסות?
אשמח למידע
לא נוראמישהו יודע אם כתבתי בטעות שעבדתי ב 2 מקומות ופספסתי אחד, (עבדתי ב 3) איך אני יכולה לעדכן? או שזה לא נורא?
הם בודקים בפועל לפי נתוני עבודה בביטוח לאומי ומס הכנסה. לא מסתמכים באמת על מה שאנשים כותבים.מישהו יודע אם כתבתי בטעות שעבדתי ב 2 מקומות ופספסתי אחד, (עבדתי ב 3) איך אני יכולה לעדכן? או שזה לא נורא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים