מכונת קפה טבלתי מכונת קפה האם אפשר להכריז על מותה?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי מכונת קפה, אבל מניסיון עם כמה מכשירי חשמן (טוסטר, מקציף חלב, קומקום...) פשוט צריך להשאיר כמה ימים עד שיבש בוודאות (4 אמור להספיק, אבל אני לא יודעת), ואח"כ להדליק. אולי כדאי לחכות עוד יום ליתר ביטחון...

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי מכונת קפה, אבל מניסיון עם כמה מכשירי חשמן (טוסטר, מקציף חלב, קומקום...) פשוט צריך להשאיר כמה ימים עד שיבש בוודאות (4 אמור להספיק, אבל אני לא יודעת), ואח"כ להדליק. אולי כדאי לחכות עוד יום ליתר ביטחון...
תחכה לפחות שבוע.
עדיף להניח בשמש.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי יש הבדל בין המכשירים שדובר עליהם לעיל שודאי כולם מטבילים,מחכים יומיים ומשתמשים לבין מכשיר קפה שיש בו כרטיס אלקטרוני שלפי מה שאמרו לי אסור להטביל (אלא למסור לאומן שיתקן וכו')

• הוסף לסימניות
היטבלתי אותה לפני 4 יום
ועדיין לא הדלקתי אותה האם מישהו התנסה בזה וזה עבד לו ?
את מה הטבלת בדיוק?
המים עוברים בתוך מערכת סגורה שככל הנראה מי המקווה כלל לא נכנסו לתוכה...
ולעניין המכשיר עצמו, שים לייבוש בשמש כמה ימים וזה אמור להספיק בדר"כ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את מה הטבלת בדיוק?
המים עוברים בתוך מערכת סגורה שככל הנראה מי המקווה כלל לא נכנסו לתוכה...
ולעניין המכשיר עצמו, שים לייבוש בשמש כמה ימים וזה אמור להספיק בדר"כ
שאלתי שני רבנים והם אמרו לי להטביל

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי יש הבדל בין המכשירים שדובר עליהם לעיל שודאי כולם מטבילים,מחכים יומיים ומשתמשים לבין מכשיר קפה שיש בו כרטיס אלקטרוני שלפי מה שאמרו לי אסור להטביל (אלא למסור לאומן שיתקן וכו')
זה יתר גרוע מפאלפון?
פאלפון נפל לי כמה פעמים למים ועבד אחרי זה פיקס

• הוסף לסימניות
הרבנים ששאלת יודעים איך זה עובד?
זה לא קומקום...
אלו רבנים מוועד הכשרות של העדה החרדית
אני חושב שהם אמורים להבין
וזה שזה לא מגיע לא בטוח שזה פוטר את צריך להטביל מבחינתך את החלקים הגלוים במכונה

• הוסף לסימניות
אלו רבנים מוועד הכשרות של העדה החרדית
אני חושב שהם אמורים להבין
וזה שזה לא מגיע לא בטוח שזה פוטר את צריך להטביל מבחינתך את החלקים הגלוים במכונה
מעניין...
בכל מקרה, זה היה בשמש? לכאורה זה בסדר

• הוסף לסימניות
מטבילים בלי ברכה, [דאולי נחשב כלי סחורה], וראיתי מי שכתב דהמיקל אין מוחין בידו.
אני בזמנו הקנתי לגוי (קניין גמור לגמרי) ואח"כ הוא הגיע אלי לשתות כוס קפה

• הוסף לסימניות
אני הטבלתי מכונת קפה
חיכיתי שבוע ליבוש
עובד פיקס כבר כמה שנים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה