כללי טבלת אקסל באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם אמורה להיות בעיה ביבוא ועיצוב של טבלה מאקסל לאינדזיין?
האם עדיפה טבלה בוורד או להפך?

• הוסף לסימניות
כל נושא הטבלאות באינדיזיין עוד די מסובך, אבל אין בעיה בייבוא.

• הוסף לסימניות
למה מסובך?
אני עיצבתי כרזה 50*70 שכולה טבלה אחת גדולה באינדי'

ולשם שינוי, לא היו בעיות מיוחדות - - -
אם יהיו בעיות (בתקווה שלא), נשמח לנסות לעזור - - -

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אלפון בן 6 טורים עם טבלה מיובאת מאקסל, זה היה סיפור מההפטרה (כמו ההיא של שבוע שעבר) אבל זה בסופו של דבר יצא יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרידמן;65811:
אני עשיתי אלפון בן 6 טורים עם טבלה מיובאת מאקסל, זה היה סיפור מההפטרה (כמו ההיא של שבוע שעבר) אבל זה בסופו של דבר יצא יפה

מה היה הסיפור?
היה אשכול?

לא ראיתי - - -

• הוסף לסימניות
דווקא אלפון באינדזיין, זה דבר קל לעשות, אבל עצם העיצוב טבלא, אז בוורד עוד הרבה יותר קל ומהיר.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את כל הפונקציות בטבלה בוורד
אבל מה יש בוורד שאין באינדי'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;65805:
כל נושא הטבלאות באינדיזיין עוד די מסובך, אבל אין בעיה בייבוא.
שוב, זה יותר מסובך והרבה מאשר בורד, אבל אין בעיה בזה.
אבל אם אתה דוקא רוצה לדעת מה אפשר בורד שאי אפשר באינדיזין, אני יחפש בשבילך.

• הוסף לסימניות
אני דווקא מאוד נהנית לעבוד עם טבלאות באינדי, לא הבנתי על מה יצא הקצף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסתר_פנים;65825:
אני דווקא מאוד נהנית לעבוד עם טבלאות באינדי, לא הבנתי על מה יצא הקצף?

נחכה לראות מה יש לוורד להציע, שאין באינדיי'

• הוסף לסימניות
למחוק CELL אפשר באינדיזיין?
וסתם (לא קשור לנושא) מעניין אותי לדעת אם אתה מצליח להתגבר על בעיית מעבר הצבע בטבלאות באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
למחוק תא, ומה ישאר במקום?

מסתומרת מעבר צבע?
gradient?

מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אצלי אם אני מהחל מעבר צבע לתא אחד, ואח"כ שוב אותו מעבר צבע לתא לידו, אז הוא יתחיל את המעבר צבע בראשון ויסיים בשני, במקום לעשות בכל תא מעבר צבע בנפרד.
איך זה אצלך?

ומה עם המחיקת תאים, אפשר באינדיזיין? או רק שורות וטורים?

• הוסף לסימניות
מה יישאר במקום? שייתן לי את האופציות כמו שיש בוורד. למשל להשאיר ריק. כלום. שהבטבלא בשורה זו מסתיימת בתא לפני.

• הוסף לסימניות
אני עברתי שוב על האופציות בוורד, באמת שאין הרבה דברים שאי אפשר לעשות באינדיזיין. אבל מה שבטוח, שבוורד יותר קל לעבוד, בפרט שלכל דבר יש לך כפתור על המקום, ואתה לא חייב ליכנס עמוק כדי להגיע לפקודה (אמנם יש כמה דברים די משמעותיים שאפשר בוורד, כמו לעשות חשבונות על הטבלאות, אבל לא התכוונתי לזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;65846:
אני עברתי שוב על האופציות בוורד, באמת שאין הרבה דברים שאי אפשר לעשות באינדיזיין. אבל מה שבטוח, שבוורד יותר קל לעבוד, בפרט שלכל דבר יש לך כפתור על המקום, ואתה לא חייב ליכנס עמוק כדי להגיע לפקודה (אמנם יש כמה דברים די משמעותיים שאפשר בוורד, כמו לעשות חשבונות על הטבלאות, אבל לא התכוונתי לזה)

חכה אני מגישה מיד לאדובי, בסי אס 4 זה מסודר ;)

• הוסף לסימניות
אז הנה, אני חוזר בי.
בוורד זה הרבה יותר משוכלל (חוץ אם תוכיח לי שגם באדובי זה מסודר :))
אז ככה, בוורד יש לי אפשרות לסגנן גם עיצוב סגנונות טקסט בשורות/טורים מסויימים, ולא רק סגנון עיצוב.

• הוסף לסימניות
לפחות למדתי משהו עכשיו. תודה לכם.
(זה בטוח מוכר, אבל אני לא ידעתי. להשתמש עם השיפט בין השורות (כדי לשנות את המרחק בין 2 טורים אלו) ובצדדי הטבלא (כדי להגדיל כל הטורים בצורה יחסית) אבל זה כנראה מוכר לכל אחד שעבד עם טבלאות באינדיזיין)

• הוסף לסימניות
לגבי סגנונות טקסט, בדיוק בשבוע שעבר שמעתי, שבcs3 אפשר להכיל גם סגנונות טקסט על טבלה! לי אין cs3' אבל אם זה מעניין משהו, אברר את הפרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה