טבעות לקטלוג

• הוסף לסימניות
בהמשך לשרשור באשכול סמוך.
מה דעתכם זו תמונה? או ווקטור!

האם תמונה בווקטור תשקף את המציאות של התמונה בקטלוג?

קבצים מצורפים

• 786787678 (3).jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • 786787678 (4).jpg
    1.5 MB · צפיות: 8
  • 1.rar
    2.6 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
וקטור!

• הוסף לסימניות
השתיים האחרונות הן וקטור מאוד מאוד גרוע...

• הוסף לסימניות
וקטור מלכתחילה (במיוחד בגלל שמדובר בקטלוג שבו אמורים להתרשם ממראה המוצר)

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב.
באם תמונות עובדות ריטוש כולל שיחזור ווקטורי, התמונות לא יהיו אמיתיות בקטלוג.
אולי זו הכוונה במשפט "התמונה להמחשה בלבד"

• הוסף לסימניות
מקובל מאד שמעבדים תמונה בפוטושופ - גם עד כדי הגזמה.
לדוגמא: פרסום למוצר איפור. עם כל כמויות המייק-אפ ששמים ברור לכל מעיין בפרסומת שהתמונה עברה חתיכת פוטושופ ואין מצב שבמציאות העור יראה כך אודות לתכשיר כזה או אחר.
כשמפרסמים תכולת מוצר - אין שום בעיה להעניק מראה מדהים לאריזה. כשמפרסמים את "המארז" עצמו ניתן ליפות אותו אך עם פופורציות (בואו לא נזלזל באינטלגנציה של אנשים).
במקרה של קטלוג תכשיטים - לשים ציור, פירושו לומר: "הטבעות שלי כל כך מחרידות שהעדפתי לשים ציור להתרשמות"
ככה נראה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;567418:
כשמפרסמים תכולת מוצר - אין שום בעיה להעניק מראה מדהים לאריזה. כשמפרסמים את "המארז" עצמו ניתן ליפות אותו אך עם פופורציות (בואו לא נזלזל באינטלגנציה של אנשים).
במקרה של קטלוג תכשיטים - לשים ציור, פירושו לומר: "הטבעות שלי כל כך מחרידות שהעדפתי לשים ציור להתרשמות"
ככה נראה לי.

כעת נבין את הנמשל:
לשפר התאמות צבעים וחדות זה תחום מקובל בעולם הצילום וזה בדיוק כמו שרואים את המוצר בתנאי אור שונים וכו'
ליפות את התמונה ע"י שיחזור ווקטורי, זה אומר שהצילום קצת בעייתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;567429:
כעת נבין את הנמשל:
לשפר התאמות צבעים וחדות זה תחום מקובל בעולם הצילום וזה בדיוק כמו שרואים את המוצר בתנאי אור שונים וכו'

אכן כן.
ונחזור לדוגמא של מוצרי איפור. כולנו יודעים שמה שבתמונה הוא עבודה בעיניים.
אז מה במקרה שגם המוצר שאני מציעה למכירה במציאות "לא משהו", לא אשפץ אותו בשביל הפרסום?
(לשפץ. לא לצייר משהו אחר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;567429:
כעת נבין את הנמשל:

נכתב ע"י שלמה;567454:

באמת שעדיין לא הבנתי את הבעיה...
אם נעשה שימוש בוקטור לשפץ תמונה, זה הפך להיות ציור לכל דבר?!

• הוסף לסימניות
אין בכך בעייה שמציירים מחדש.
רק שאתם צריכים להתמקד ב'תיקוני תמונה' שישפרו להפליא את המוצר.

• הוסף לסימניות
כל עוד המוצר תואם למציאות,
קרי: מציאות יפה,
אין לי בעיה איך זה נעשה, וקטור, ציור פוטושופ וכל אמצעי אחר.

יש לזכור שחלק מפגמי המוצר נוצרים דווקא מצילום איכותי,
כגון שריטות שאינן נראות בעין בילתי מזוינת וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה