דרוש מידע טבעת עם שם - איפה כדאי לעשות?

• הוסף לסימניות
איפה הכי כדאי להזמין טבעת עם שם שחרוט עליה בְּחֹרִים? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...)

• הוסף לסימניות
טבעת נישואין או סתם?
יש חנות ברחוב קדושת יו"ט בב"ב.(טבעות כסף אני חושבת)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בירושלים ברב שפע, כמו חנות קטנה בקומה השניה מול הבייגלים שם... מחירים ממש טובים,
(אני לא יודעת את השם..)

• הוסף לסימניות
למישהו יש קישור של כזו טבעת מאליאקספרס או אתר דומה?

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל זה לא הטבעת המדוברת....
זה טבעת חלקה שהשם הוא כמו שבלונה בתוך הטבעת, ורואים את האצבע מאחורה.
מקווה שזה מובן....

• הוסף לסימניות
ראיתי אותה אתמול בחנות ההיא ברב שפע בסביבות המחיר 160+, ולא נראה לי שמוכרים אותה באליאקספרס.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל זה לא הטבעת המדוברת....
זה טבעת חלקה שהשם הוא כמו שבלונה בתוך הטבעת, ורואים את האצבע מאחורה.
מקווה שזה מובן....
קש

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ברב שפע, כמו חנות קטנה בקומה השניה מול הבייגלים שם... מחירים ממש טובים,
(אני לא יודעת את השם..)
אולי תוכלי להגיד איזה חנות מבין אלו?
(מצאתי באתר של רב שפע
%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99.png

%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%A8%D7%91%D7%A9%D7%A4%D7%A25.jpg

silgold לוגו

קווין-תכשיטים לוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה