עזרה טבעת תקועה

• הוסף לסימניות
דחוףףףףףף
נתקעה לי טבעת על האצבע,
לא עוזר מים וסבון וגם לא מקפיא
יש למשהו דרך??? [חוץ מצורף..]

• הוסף לסימניות
בלי מים, רק סבון נוזלי.

• הוסף לסימניות
אם זה לא עוצר את זרימת הדם, פשוט להירגע.
להתעסק עם דברים אחרים ואז לנסות עם סבון כלים.

• הוסף לסימניות
היה פעם סירטון שהסתובב ברשת
לא זוכרת מדויק אבל אולי מישהו כאן ימצא את זה
ללפף חוט תפירה סביב כל האצבע ואז להשחיל את החוט מתחת לטבעת והטבעת מתגלשת ע"י משיכת החוט... משהו כזה

• הוסף לסימניות
תודה כולם
ניסיתי עכשיו, לא עזר רק הסבון, לא להרגע ולא החוט, אולי לא עשיתי את זה נכון, אם יש למשהו את הסרטון, אשמח ממש!

• הוסף לסימניות
שמן

• הוסף לסימניות
וואלה
האשכול הזה בדיוק בזמן
יש לי טבעת שתקועה עלי כבר שבועיים בלי לזוז
פסקו לי שאני יכולה ליטול עם זה ידיים כי זה כבר חלק מהגוף:sick:
מה עושים???
החוט הזה נראה קצת מפחיד
משהי ניסתה אותו?
ניסיתי את כל השיטות האחרות ולא עזר

• הוסף לסימניות
אני עכשיו ניסיתי עם החוט
זה באמת קידם לי אותה לאמצע האצבע
אבל עדיין תקוע
ועכשיו זה במקום שאני לא מצליחה להכניס שוב את החוט

• הוסף לסימניות
אולי יועיל

• הוסף לסימניות
חסום לי
מה זה?
אשמח לשיטות מנסיון..

• הוסף לסימניות
זה השיטה עם החוט
את רוצה שאני יעלה לך בדרך אחרת?
איך נפתח לך?

• הוסף לסימניות
עצה נוספת שמציעים היא להכניס את היד למים קרים מאוד לכרבע שעה. לנסות להוציא בסיבוב איטי ולא במשיכה.
אשכול ישן בעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה