טבע מול טכנולוגיה - מי ינצח??

• הוסף לסימניות
נדרשתי לעשות איור רציני אבל לא מורכב במיוחד (בסיגנון שירטוטי/ידני) שאמור לעלות למצגת.

ואני, עלה ירוק שכמוני, לא הספקתי ללמוד שום תוכנת איור ממוחשבת :(...

יש אפשרות לעשות את זה ידני ממש ושיצא מספיק איכותי? שיצא יפה, לפחות כמו איור נקי במחשב? א-י-ך?

האם מישהו מומחה/מבין/בעל ניסיון יכול לעוץ עצה לעלה טרי שכמוני?

על איזה סוג של דף עדיף? חלק/גלי?
עיפרון/צבעי מים?
לעשות על נייר ענק ואז להקטין- זה יגביר את האיכות, או שרק יגרום לאבד כיוון?

ואולי כדאי להוריד מהר mypaint חינמי ולהתחיל להבין מה הולך שם? יש סיכוי, רבותי?? אבל אפילו משטח גרפי אין לי עדיין?

אנא, עיזרו לי להצליח באתגר הזה כי זה מאוד חשוב להמשך... ויש לי דד ליין:eek:
האם יש סיכוי שציור ידני יוכל לצאת יפה יותר ממוחשב?? :confused:

• הוסף לסימניות
ציור ידני יכול לצאת מעולה עם סריקה טובה וניקוי טוב אח"כ.
סוג דף- תלוי באיזה צבע את משתמשת,
לצבעי מים- נייר מתאים. לעיפרון אפשר להסתפק אפילו בדף רגיל אבל עבה יותר.
אין צורך לצייר בענק ואז להקטין.

אם את צריכה שרטוט שחור לבן, עדיף לעשות אינקינג בעט שחור 0.4 או עדיף עם ציפורן אם יש לך ידע.

לגבי ציור ממוחשב- אם אין לך עט גרפי לא הייתי ממליצה להשתגע עם עכבר.. (אף שיש פה כמה שמפתיעים בתוצאות עם עכבר.)

בכל מקרה, לזכור שהתוצאה הסופית נקבעת לפי היוצר ולא לפי הכלי...

• הוסף לסימניות
לגבי עפרון או צבעי מים,
שימי לב-
אם אין לך נסיון בצבעי מים, כל טעות עלולה להיות בלתי הפיכה ולהרוס את הציור, מה שאין כן בעבודה בעפרון בלבד או אפילו עבודה בעט שבה ניתן להוריד את סימני הטיפקס במחשב.

בהצלחה!
נשמח לראות תוצאות...

• הוסף לסימניות
איך ?שחור לבן או צבעוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה