טבריה- אטרקציות\ מסעדות ועוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שהיה\ מכיר את האזור.
אטרקציות שיש במקום. מסעדות בכשרות טובה.
אשמח לכל מידע.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש מבוך האימה בטיילת אבובים שייט וכו' יש שמה גם מסעדה בשרית ומסעדה חלבית בכשרויות ממש טובות החלבית בכשרות חתם סופר פ"ת והבשרית אם אני לא טועה רובין, אבל אני לא זוכרת את השמות אם זה חשוב לך אני אברר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hadasad3;2140837:
יש מבוך האימה בטיילת אבובים שייט וכו' יש שמה גם מסעדה בשרית ומסעדה חלבית בכשרויות ממש טובות החלבית בכשרות חתם סופר פ"ת והבשרית אם אני לא טועה רובין, אבל אני לא זוכרת את השמות אם זה חשוב לך אני אברר...

האמת שחשוב לי. אשמח אם תבררי. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
האטרקציות התיירותיות הן בעיקר בעיר העתיקה
בבין הזמנים הרבה שם שחור-לבן,:)
אבל כמובן כעיר חוף, יש גם הרבה בשר-לבן:cool:
יש את הטיילת השוקקת
וכמובן שיט בכינרת, שיט בספינות גדולות / קטנות וספורט אתגרי מגוון.
מבוך האימה - לא ראיתי חרדים בסביבתו.

אוכל - למיטב זכרוני - פיצה בהכשר בעלזא, בשרים בהכשר מחפוד/בית יוסף.

יש את אוטובוס סובב כינרת:
אוטובוס חינמי הסובב בין החופים שסביב הכינרת
אפשר לעשות טיול בנסיעה עצמה, ולרדת בכל חוף במסלול.
וכן אפשר להגיע איתו לצמתים המובילים לנחלים ומסלולים נוספים באזור (יהיה צורך במונית שרות או אוטובוס נוסף)

• הוסף לסימניות
יש בטבריה מסעדת מאמיה מיה, בהשגחת בדץ מחזיקי הדת- בעלזא, מסעדה טובה מאוד, בייחוד הדגים

• הוסף לסימניות
מקפיצה, למשהו יש המלצות לאטרקציות או מסעדות באזור?? לילדים, למשפחה ולגיל הנעורים? גם בסביבה

• הוסף לסימניות
כותב מה שעולה לי עכשיו, אם אזכר בעוד משהו אכתוב בל"נ -

סוסים וטרקטרונים במגדל הסמוכה
טיול בטיילת כולל שייט / אבובים וכדו', (תעשו שם השוואת מחירים בין אלו שמציעים לכם שייט, ההבדלים ביניהם גדולים) וכולל כל המסעדות במקום (תבואו למקום ותתרשמו מהמסעדות, יש שם היצע יפה בכמה רמות וסגנונות).
חוף השקמים והחופים הסמוכים לו, ניתן להיות שם יחד כל המשפחה.
לייזר טאג (כמובן יש בהרבה מקומות, אבל גם בטבריה).
טיולי רייזרים / ג'יפים.
חמי טבריה / חמת טבריה
ביקור אצל הרב והרבנית קוק (למי שזה מתאים לו וזה אטרקציה בשבילו)
המון מקומות באזור, רק לדוגמה - קייאקים, ושלל מקומות שאזור טבריה מציע.
ככל שיש לכם רכב ואתם ניידים יש עוד ועוד מקומות להציע לכם בשאר הצפון, במרחק סביר מטבריה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה