אני מחפש מידע על הגרלה 1918
זכינו לפני שנתיים ומאז אין מידע מהם כלום.
מישהו יודע להגיד לי?

האם יש מתווך בשכונה? או מקומונים שבהם אפשר לראות דירות להשכרה?
תודה רבה!!

בוקר טוב
זכיתי בסד בהגרלה 1917...
למישהו יש פרטים על הפרויקט הזה? כמות חרדים, כדאיות, תשתית קהילתית באזור (ליטאי...)
כל בדל מידע יעזור לי ממש (ראיתי שיש פה שניים שזכו שם - אם יש לכם פרטים אשמח!)
תודה רבה!

נ.ב.
אני רואה עכשיו שרק מי שיש לו אישור זכאות בתוקף יכול לממש זכייה...
האישור שלי פג לפני חודשיים - אם אני מחדש עכשיו זה רלוונטי או שאין מה לעשות? מישהו נתקל?
תפנה לאיגוד החרדי

יש איגוד של כל החרדים בשכונת המושבה.
כבר נרשמו כ 300 משפחות לפי הערכות יש למעלה מ 50% חרדים בשכונה, כשעדין לא מכרו את כל הדירות.
לכל הפרטים התקדמות קבלנים שכירות מכירה מוסדות ציבור ועוד כדאי להצטרף לאיגוד.
פרטים הקובץ המצורף!

קבצים מצורפים

• מושבה מעודכן 01.docx - Google Docs.pdf
    KB 137.6 · צפיות: 23
בטבריה יש גם דירות יד שניה במחירים מצויינים... לא רק חדשות
מתחיל התחרדות ליד ציון רבי עקיבא
אוטובוס לב"ב בתדירות טובה
חנויות של הציבור החרדי
ממש מקום אידיאלי

בטבריה יש גם דירות יד שניה במחירים מצויינים... לא רק חדשות
מתחיל התחרדות ליד ציון רבי עקיבא
אוטובוס לב"ב בתדירות טובה
חנויות של הציבור החרדי
ממש מקום אידיאלי

דירות חדשות ,
בנוף כינרת, מה המחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה