כללי טבריה עיר הקודש

• פותח הנושא mali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה מאוד למי שיש תמונות מטבריה של מעגן סירות בכינרת, אתר תיירותי יפה, כינרת בלילה וכו'. התמונות הן לצורך עבודה, ולכן חשוב ללא זכויות יוצרים. אפשרות לתשלום סמלי.

תודה רבה רבה, ואם אפשר לבקש, זה דחוף מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 0108.jpg
    KB 147.8 · צפיות: 16
  • 0089.jpg
    KB 169.2 · צפיות: 15
  • 0099.jpg
    KB 128.6 · צפיות: 12
  • 0097.jpg
    KB 172.3 · צפיות: 14
  • 0035.jpg
    KB 176 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, יש למישהו עוד תמונות? שיוכלו להתרשם מנוף טברייני לילי? או כל רעיון אחר מעניין?

אודה מאוד מאוד.

אגב, התמונות הנ"ל, מה לגבי זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן על ההיענות. נראה מה ניתן לעשות.

• הוסף לסימניות
זה תמונות שמסתובבות באוספים למיניהם אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
עוזר לך? תמונה שצילמתי.

קבצים מצורפים

• תמונות משפחתיות 095.jpg
    2 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ניתן להשתמש בו ?

• הוסף לסימניות
בכיף. יש לי עוד אם תרצי העלה לך.

• הוסף לסימניות
התמונה יפה, אבל לא מועילה לי.
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה