עזרת לי מאוד ! ממש תודה!נכתב ע"י GRN;975828:מסעדות בטבריה זה קצת בעיה מבחינת הכשרים.
יש מקום שנפתח ממש עכשיו, קוראים לו "דובלה" והוא בבעלות אדם חרדי נאמן. האוכל שם ממש מוצלח! זה נמצא ברחוב הגליל (מתחם הפלאפלים ליד התחנה המרכזית)
יש בטיילת מופע של העיריה "טיבריוס", אבל הטיילת קצת בעייתית מבחינת צניעות, לשיקולך.
יש את "גשר אריק" - ליד טבריה, יש שם זרימה מדהימה לכיוון הכינרת. אפשר להגיע עד לשם עם רכב/אוטובוס.
יש את המפל הנסתר, כידוע, ליד כפר נחום.
יש את מעיין נון, בריכה יפה, ליד מגדל.
כל המידע הזה באדיבות חברה שנטשה לכיוון הצפון.
תהנו!
נכתב ע"י גרפקליק;976172:כדאי ומומלץ לקפוץ לתצפית ביער שווייץ נוף משגע
נכתב ע"י רות מיכל;976293:המפל הנסתר מומלץ! למה אי אפשר לרדת לשם?
נכתב ע"י אם הבנים;976301:הייתי שם לפני כחודשיים ומרוב כמויות הגשמים שירדו השנה כמעט לא יכלו לרדת לשם
נכתב ע"י אם הבנים;976301:הייתי שם לפני כחודשיים ומרוב כמויות הגשמים שירדו השנה כמעט לא יכלו לרדת לשם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים