דרוש מידע טבריה

• הוסף לסימניות
משהוא יכול לעזור לי במידע על טבריה
אזורים צאנז ונוף פורייה
אני מאוד מתלבטת אם לעבור לשם מהמרכז
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לאיזה מגזר היא שייכת אם מותר לשאול;)
לפני שאני מתקשרת...

• הוסף לסימניות
מה ההתלבטות? (כדי שנוכל לעזור...)

• הוסף לסימניות
איך הקבוצה הירושלמית שם
האם זה באמת שווה לשלם פחות על דירה בטבריה ולהיות רחוק מכל המשפחה שזה אומר הוצאות על נסיעות יותר וכו'
עוד משהוא ניסה לעשות זאת
אני מעונינת לשמוע מכאלו שקנו שם והצפינו לבד רק קרוב משפחה אחד

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי הקבוצה הירושלמית.
אבל גם אנחנו הצפנו לבד.
הדלק באמת עלה משמעותית אבל זה מאוד תלוי בסגנון ובאופי.

מי שיותר עצמאי או שלא כ"כ אכפת לו לא להיות בכל השמחות וכו' פחות ירגיש את זה אבל מי שלמשל
כל ארוע זה כולל את כולם לפעמים מרגישים בצד.
מי שיכול להסתדר לבד ולא צריך משפחה שתעזור ותשמור אז שווה המחיר של הדירה.
מי שמאוד נהנה מקהילתיות ונעזר בה אז זה שווה.

בכל מצב כדאי להגיע שבת לראות ולהרגיש .
וכן לשכור לכמה חודשים ואז להחליט אם לקנות או לא.

• הוסף לסימניות
איך הקבוצה הירושלמית שם
האם זה באמת שווה לשלם פחות על דירה בטבריה ולהיות רחוק מכל המשפחה שזה אומר הוצאות על נסיעות יותר וכו'
עוד משהוא ניסה לעשות זאת
אני מעונינת לשמוע מכאלו שקנו שם והצפינו לבד רק קרוב משפחה אחד
את מתכוונת לקבוצה של תולדות אהרן?
או שאת מתכוונת למתמידים?
עדיף שתכווני לאיזה קהילה את מתכוונת.
תולדות אהרן מתרכזים בשכונת נוף כינרת לעומת צאנז שברובה היא חסידי צאנז+ אוכלוסיה חרדית מעורבת (ספרדים/ חסידי קרלין/ליטאים).

• הוסף לסימניות
המתמידים הם יותר סגורים או פתוחים כמו ירושלים ובית שמש?

• הוסף לסימניות
גם לגבי עבודה:
איזה עבודות יש לאישה חרדית פלוס 4 קטנים
למשל כמה משלמים לגן פרטי או האם יש ביקוש על גרפיקה וכאלה?
כמה משלמים למורות בבתי ספר והאם יש ביקוש למורות או למזכירה?
אני פשוט שואלת על המקצועות שאני מתמצאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה