אילו דוכנים?יש דוכנים שפתוחים גם בשבת, שימו לב.
תשאל אותם אם הם פתוחים בשבתאילו דוכנים?
באמת יש בטיילת תעודה לחנויות שומרות השבת.תשאל אותם אם הם פתוחים בשבת
בתקופה של רון קובי אני זוכרת שהיו תעודות לא יודעת מה היוםבאמת יש בטיילת תעודה לחנויות שומרות השבת.
האם יש לדוכנים?
חוץ מזה שאני נוסעת במיוחד עבור דוכן מסוים, מה יקרה אם אגלה שהם מחללים שבת?
לא בא לי לנסוע לחינם!
ורוצה שאנסה לברר על הדוכן אם הם שומרים שבת?חוץ מזה שאני נוסעת במיוחד עבור דוכן מסוים, מה יקרה אם אגלה שהם מחללים שבת?
כן, של היריותורוצה שאנסה לברר על הדוכן אם הם שומרים שבת?
אם כן תגידו איזה דוכן
אני יבדוק בכיף רק תגידי איפה הוא נמצא.כן, של היריות.
תודה רבה!
כן.אני יבדוק בכיף רק תגידי איפה הוא נמצא.
בירידה מכיוון הבנק?
סבבה אבדוק לך בעזרת הכן.
זה יחסית קרוב לכנרת עצמה, קצת למעלה.
נו, איפה שרוב הדוכנים!
אם יורדים לכיוון הכנרת זה נמצא משמאל.
תודה![]()
חח הכל טוב
תודהחח הכל טוב
מחר בעזרת ה אני יהיה שם באיזור ואבדוק לך בלי נדר.
איזו משחקיה?כמדומה שגם המשחקייה פתוחה בשבת
הייתי שם פעם בשבת והיה כואב לראות את החנויות פתוחות בריש גלי עם מוזיקה
ולראות אח"כ במוצ"ש איך אנחנו מפרנסים אותם בהמונינו
שאלנו אם הם פתוחים בשבת וענו שכן בקצת גאווה כזו
אני לא בטוחה שאני יודעת על מה את מדברת.ליד השייט בצד ימין של הטיילת
לא נראה לי הוא מתכוון למשחקיה שבמפרץ בתוך הטיילת.אני לא בטוחה שאני יודעת על מה את מדברת.
כשיורדים לכינרת זה משמאל?
מאחורי איפה ששוכרים את הג'יפים הקטנים לילדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים