בקשה טבריינים? עם רכב? מטפלים במוסך? זקוקים נואשות לעזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
בשפה,
עד כמה שאני מכיר, בכתב עברי כותבים בעברית.
דווקא אני הבנתי.. הוא רצה לכתוב 'מנורת מנוע לא דולקת סתם'
ואם התכוונת למילה 'בוקים' אז זה מה ששמים מתחת לרכב כדי להשאיר אותו גבוה,
והוא כתב שזו סכנה למי שאין את זה, כנראה בגלל שג'ק לא דבר הכי יציב.
@ארי62 אני צודק?

• הוסף לסימניות
@ארי62 אני צודק?
סבבה, ממך לפחות קיבלתי תשובה :confused:
א. מנורת שמן כן נדלקת בגלל עודף שמן.
ב. אוקיי, אני מרים עם ג'ק עגלה ומניח על בלוקים למשל (אפשר גם לחלופין להעלות את הרכב עם 2 גלגלים על שפת המדרכה במקום גבוה).

• הוסף לסימניות
@ארי62 אני צודק?
אתה יכול להיות פרשן שלי... אני כותב עם מקלדת עם הצעת איות.. אכן התכוונתי לנורת מנוע
סבבה, ממך לפחות קיבלתי תשובה :confused:
א. מנורת שמן כן נדלקת בגלל עודף שמן.
ב. אוקיי, אני מרים עם ג'ק עגלה ומניח על בלוקים למשל (אפשר גם לחלופין להעלות את הרכב עם 2 גלגלים על שפת המדרכה במקום גבוה).
אז זה לא בדיוק פשוט..ובמיוחד למי שתקוע בטבריה..

• הוסף לסימניות
עידכון קצר לפני שבת.
החלפנו שמן מנוע, כפי עצתכם הנבונה.
בלי עין הרע היום הכל עבר כשורה, מודים מאד מקרב לב לכל המשתתפים הפעילים שכיוונו אותנו למציאת הפיתרון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה