צריך אוטובוס או אפשר ברגל?רחוב הגליל הוא מרכז העיר טבריה.
אין בו בתי כנסת נורמליים (סליחה על ההגדרה), אבל כן יש כל מיני בתי כנסת מעניינים.
גם מקווה - נראה לי שהכינרת היא המקווה באזור.
קצת יותר למעלה, יש בקריית שמואל הכל.
יש אקסטרא פיצהכמו"כ
האם יש באזור פיצה או פלאפל בכשרות העדה החרדית או לנדא או קהילות
לקרית שמואל צריך אוטובוס או שזה בערך 10-15 דק' הליכהצריך אוטובוס או אפשר ברגל?
איפה זה?יש את הביהכנ"ס של קארלין ויש שם מקווה אולי קצת יקר.
זה ממש רחוק מזה -יחסיתיש אקסטרא פיצה
זה כן כמה דקות הליכה יותר קרוב לטיילתאני כתבתי שאנחנו ברח הגליל. זה שם?
גם הפלאפל באותו מרחקזה ממש רחוק מזה -יחסית
ברחוב הגליל יש בית כנסת 'יד בנימין' - נמצא ליד אקסוס.יש ביה"כ ומקווה קרוב לשם?
פיצה שמש עד''חכמו"כ
האם יש באזור פיצה או פלאפל בכשרות העדה החרדית או לנדא או קהילות
הבנים/הקישוןתודה לכל העונים!
בעצם איזה רחוב נקרא "הטיילת"?
בעצם איזה רחוב נקרא "הטיילת"?
הייתי שם, וזה נראה לי "יגאל אלון" לא?הבנים/הקישון
הכניסה המוכרת לטיילת יגאל אלון היא מרחוב הבניםהייתי שם, וזה נראה לי "יגאל אלון" לא?
אוקי, אבל שאלתי איך קוראים לרחוב הטיילת לא מאיפה הכניסה...הכניסה המוכרת לטיילת יגאל אלון היא מרחוב הבנים
כמובן שיש עוד כניסות מכל מיני כיוונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים