החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קרסו שם עצים עפו דוכנים ונשברו ספסלים וכו'לפי התיעודים משם היה נראה שהכל קרס לחלוטין
טוב לשמוע
אבל בשביל שיט צריך כולה סירה
אז גם אם עף להם , פשוט מחזירים...........
קרסו שם עצים עפו דוכנים ונשברו ספסלים וכו'לפי התיעודים משם היה נראה שהכל קרס לחלוטין
טוב לשמוע
טוב אחרי שקראתי את כל התגובות שאין מה לעשות בטבריה
זה כנראה אנשים שפשוט לא יודעים לנצל את הזמן .....
אז ככה:
יש מסעדות
יש ים
יש טיילת
שייט בכינרת
משחקיה בטיילת מתאים לכל הגילאים
רכיבה על חמור בטיילת
יש השכרת אופניים חשמליות ב25 שח לשעה וחוייה לכל המשפחה
לילדים:
יש מחלבות של פרות
ויש סיור אצל נגר סיור מאוד מעניין בקיבוץ לביא שנוסעים בקו פנימי ליד טבריה
יש גינות פארקים ויש את יער שוויץ מקום מדהים !!
שווה לבוא לנפוש בטבריה שינוי אווירה וחוויה של ממש!!
במלון נוף כנרת (באלי לשעבר)יש בריכה מותאמת לחרדים?
אני לא יודעת אני יברר.....יש בריכה מותאמת לחרדים?
לברר.במלון נוף כנרת (באלי לשעבר)
יש את החדר של סבתא!תגידו, יש בטבריה חדר בריחה?
?? מה זה ואיפה זה?יש את החדר של סבתא!
מומלץ ונקי
אשמח.אם תרצו יותר פרטים בשמחה !!
מה העלילה?יש את החדר של סבתא!
מומלץ ונקי
אשמח לפרטיםאני לא יודעת אני יברר.....
מה שאני כן יודעת שיש בריכה במושב הזורעים בריכה שאת משכירה ב50 שח לחצי שעה בריכה סגורה לגמריי וזה לא רחוק בכלל אם תרצו יותר פרטיים בשמחה !!
יש בטיילת בטבריהתגידו, יש בטבריה חדר בריחה?
אאל"ט זה מבוך אימה ......יש בטיילת בטבריה
חדר בריחה או:יש בטיילת בטבריה
?מבוך אימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //