בקשה טובה

• הוסף לסימניות
שלום וחג שמח .משהו יודע אם שכחתי סיסמא במייל שלי וגם למטה שמה לחצתי על "שכחתי את הסיסמא "ואם כל זאת הא לא נותן לי לפתוח המייל שלי איך אני יכול לפתוח המייל באיזה אופציה אחרת אני ישמח לקבל עזרה תודה רבה

• הוסף לסימניות
כשפותחים מייל אז בד"כ שמים את האפשרות לפתוח אותו במייל של משהו אחר
זאת אומרת שאחרי שלוחצים על שחכתי את הסיסמא, אמור להשלח למייל שרשמת בתחילה סיסמא חדשה או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
כאשר פתחתם את המייל רשמתם אולי מייל לשחזור החשבון?
זה מה שהתכוונתי...
בעיקרון ככה אמורים לשחזר חשבון

• הוסף לסימניות
עכשיו הא כותב לי את זה"שכחת מה כתובת האימייל שלך?
הזן את מספר הטלפון שלך או את כתובת האימייל לשחזור החשבון" מה אני אמור לעשות

• הוסף לסימניות
אתה צריך לכתוב כותבת איימיל אחרת, לא את שלך...
ואז הוא מביא לך למייל ההוא סיסמא או משהו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא מנסה לאמת נתונים...

• הוסף לסימניות
איך קוראים לך?
הזן את השם שבחשבון Google שלך זה מה שהא שואל אני לא זוכר איזה שם הכנסתי בגוגל

• הוסף לסימניות
זו באמת בעיה...
אולי תשאל את המומחים...
כל מי שקשור לאתרים...

• הוסף לסימניות
טוב תכליס זה לא הולך לי אם יהיה לך פתרון אחר אני מאוד ישמח בנתים חג שמח וכל טוב

• הוסף לסימניות
בנתיים לא השתמשתי כמה פעמים עם שחזור חשבון ולא הולך לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה