עיצוב טובול או טובולסקי

• הוסף לסימניות
קבלתי מהקבלן שתי כתובות אלו לבחור כלים סניטרים וריצוף. (נשמע אותה גברת בשינוי אדרת)
משניהם מה מומלץ יותר?
והאם יש הבדל בין סניפי טובול?

תודה

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בטפולסקי.
היינו ממש מרוצים. יש להם מלאאא דגמים. שרות טוב.
החלפנו איזה 5-6 פעמים דגם של ריצוף ולא התעצבנו.
בנוסף נתן לנו לקחת יותר מימה שהקבלן נתן בלי שידרוג

• הוסף לסימניות
לא מכירה טובול
שמעתי המלצות רבות ואמינות על טופולסקי בחיפה
שווה להגיע גם מרחוק
יש לו אינסוף מבחר ובמחירים יותר טובים

• הוסף לסימניות
היתה לי טעות אחת...
ככה זה כשמתאמת ערביה מעדכנת בשמות...
טובול או טופולסקי
טופולסקי נעימים מאד למרות הצורך לנסוע רחוק. מצאתי מה שמתאים לי אצלם... ואז המוכרת הציעה לראות ב- אאוטלט שלהם משהו דומה. חסכה לי המון. אני מקווה שלא ננזפה על ידי המנהלים שלה.
טובול: אין לי מילה רעה לומר... בדומה לכל שאר המציגים באזור שלהם.

• הוסף לסימניות
טופולסקי נעימים מאד למרות הצורך לנסוע רחוק. מצאתי מה שמתאים לי אצלם... ואז המוכרת הציעה לראות ב- אאוטלט שלהם משהו דומה. חסכה לי המון. אני מקווה שלא ננזפה על ידי המנהלים שלה.
טובול: אין לי מילה רעה לומר... בדומה לכל שאר המציגים באזור שלהם.
גם לי היה ככה עם אסלה. הציע לי אסלה זולה יותר ב-2000 שח מימה שבחרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה