נכתב ע"י קקטוס;1594391:בדרך כלל את מעלה תמונות טובות..
על התמונות הקודמות, ועל הבאות.נכתב ע"י פוסטר;1594394:אני אקח את זה כמחמאה
נכתב ע"י קקטוס;1594398:על התמונות הקודמות, ועל הבאות.
נכתב ע"י נחמי052;1594390:מרגלית את גדולה...
איזה תמונה
באמת טובים השניים(אצל השני)חחחחח
כיף לשמוענכתב ע"י סטודיו פלאש;1594415:אהבתי מאוד
נכתב ע"י דוד דנברג;1594535:תמונה מקסימה, התאורה מימין מצוינת, נותנת ברק לשיער וצללים עדינים לתלת מימדיות, העיבוד מתאים לרקע ...
גם בתמונה הזאת וגם בתמונה מהסט הקודם שהעלת עם אותו רקע הציק לי החלק התחתון שלא מיושר עם הקווים הסימטריים. חצי צעד ימינה וגם החלק הזה היה מיושר, צילום עם עדשה ארוכה יותר ומזווית נמוכה יקלו על שמירת הסימטריה
נכתב ע"י קקטוס;1594391:בדרך כלל את מעלה תמונות טובות..
נכתב ע"י ESTY.P;1594752:אולי תסביר?
לתועלת כולם..
נראה לי שגם מרגלית תשמח להסבר
לא מתאים לך...
במילים אחרות?נכתב ע"י GolanArt;1594740:מה התועלת שיצאה לה מהערה הזו? את האמת, לדעתי רק נזק!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים