טובים השניים

• הוסף לסימניות
מרגלית את גדולה...
איזה תמונה
באמת טובים השניים(אצל השני)חחחחח

• הוסף לסימניות
בדרך כלל את מעלה תמונות טובות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1594394:
אני אקח את זה כמחמאה
על התמונות הקודמות, ועל הבאות.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה, התאורה מימין מצוינת, נותנת ברק לשיער וצללים עדינים לתלת מימדיות, העיבוד מתאים לרקע ...

גם בתמונה הזאת וגם בתמונה מהסט הקודם שהעלת עם אותו רקע הציק לי החלק התחתון שלא מיושר עם הקווים הסימטריים. חצי צעד ימינה וגם החלק הזה היה מיושר, צילום עם עדשה ארוכה יותר ומזווית נמוכה יקלו על שמירת הסימטריה

• הוסף לסימניות
אוהבת אוהבת אוהבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1594535:
תמונה מקסימה, התאורה מימין מצוינת, נותנת ברק לשיער וצללים עדינים לתלת מימדיות, העיבוד מתאים לרקע ...

גם בתמונה הזאת וגם בתמונה מהסט הקודם שהעלת עם אותו רקע הציק לי החלק התחתון שלא מיושר עם הקווים הסימטריים. חצי צעד ימינה וגם החלק הזה היה מיושר, צילום עם עדשה ארוכה יותר ומזווית נמוכה יקלו על שמירת הסימטריה

זה עקום כי זה עקום:D

באיזה זווית שאני לא אבחר אז משהו אחר יהיה עקום
הקנטים שם השתחררו מהקירות ושום דבר שם לא סימטרי

• הוסף לסימניות
מרגלית,

אוישששש, אהבתי !
אבל למה רק תמונה אחת???

תעלי עוד ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1594391:

מה התועלת שיצאה לה מהערה הזו? את האמת, לדעתי רק נזק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1594391:

אולי תסביר?
לתועלת כולם..
נראה לי שגם מרגלית תשמח להסבר
לא מתאים לך...

• הוסף לסימניות
ושכחתי לכתוב
אני מאד אוהבת!!!
את הפוזה ואת העיבוד

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!
ילדים מתוקים!
לי במבט מהצד משהו לא ברור לי למטה היכן הגבול של הרצפה
נראה היה לי כאילו הם עמדו על הקיר ואין רצפה... אולי פרספקטיבה חסר?

• הוסף לסימניות
יפה ! :)

(בקטנה- הייתי פותח קצת יותר מצד שמאל של המסתכל שהמרחק מהמרפקים למסגרת יהיה שווה,
אם מירכוז אז עד הסוף)
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTY.P;1594752:
אולי תסביר?
לתועלת כולם..
נראה לי שגם מרגלית תשמח להסבר
לא מתאים לך...

עברתי הלאה;)
יש אנשים שאני לא מחכה מהם להסברים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1594740:
מה התועלת שיצאה לה מהערה הזו? את האמת, לדעתי רק נזק!
במילים אחרות?
אני בדרך כלל אוהב את העבודה שלך, ומצפה ממך לתוצאה איכותית. (זאת המחמאה)
במקרה הזה הילדים צמודים מדי לרקע, בצדודית לא מחמיאה, שילוב הצבעים בתוספת העיבוד, מעניקים מראה חולני משהו. התוצאה נראית חובבנית, ולא מתאימה למקצוענית.

• הוסף לסימניות
קקטוס, אתה לא קהל היעד שלי לא מצפה שתאהב.

אני אוהבת את התוצאה, שום דבר לא נעשה דרך הגב, הפריים הזה נבנה בדיוק למה שרציתי שיצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה