טובים השניים

• הוסף לסימניות
סגנון חדש שאני עובדת עליו
מה דעתכם?
(הציור עוד לא גמור)

קבצים מצורפים

• טובים השניים.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מתוקי מאוד! הילדה צריכה קצת דיאטה...

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד טיפה רובוטי.

• הוסף לסימניות
הקו ממש חמוד, והקונטור הצבעוני המושקע - אהבתי מאד,
יש פה פוטנציאל להיות משהו טוב, אבל -
כפות הידיים נטולות האצבעות, זה בכוונה?
בפנים - ההבעה קפואה, העיניים שלהם די בוהות,
וגם קווי הגוף, לא מעוגלים במקומות הנכונים.
שימי להבדל בין הילדה שכאן לילדה שציירת בלוגו שלך , חיננית, עם תנועה אנושית, גוף נכון, עם הבעה מענינת.
לדעתי עם עיבוד של העיניים מחדש ודגש על נכונות אנטומיה (לא לפרטי פרטים, הרי את לא רוצה ריאליסטי. אבל יש פה דברים ממש מציקים - בכתף, ברגליים, הגוף של הילדה. זה קווים בודדים מילימטר לפה או לשם - וזה משנה הכל)
יצא משהו מהמם.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מאד חמוד!
הרגליים של הילדה קצת ארוכות

• הוסף לסימניות
צבע העור של הילדים משונה.
חוצמזה, הציור יפיפה והכיוון טוב, צריך קצת עיבוד אבל מקסים!

• הוסף לסימניות
ציור יפה!
צבע העור צריך להיות ורדרד יותר.

• הוסף לסימניות
אוהבת מאד!
מזכיר לי את ספרי הילדות...

• הוסף לסימניות
חמוד מאד ומתוק,
חסרים לי טיפה גוונים/ הצללות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצוג;1701127:
חמוד מאד ומתוק,
חסרים לי טיפה גוונים/ הצללות

להזכירכם..
הציור עדין לא גמור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה