טובל ושרץ בידו...

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• טובל ושרץ בידו.png
    KB 633.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הייתי שמה איזשהו מקק או משהו גועלי אחר במקום העכבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1399243:

הבעיה היא שמקק זה לא שרץ שמטמא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1399206:
היד הקטועה מצמררת יותר מהעכבר!
תתבונני טוב, היד לא קטועה היא ממשיכה בתוך המים (ואפי' החולצה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1399243:

יש שם גם מקק וגם עכבר.

• הוסף לסימניות
למה תמיד במודעות מהסוג הזה יש גרפיקה בשקל וחצי?

• הוסף לסימניות
לדעתי השרצים הללו מיותרים, אני קבלתי תחושת גועל מהעכבר ושות' לא מהאייפון שזה בעצם השרץ..

• הוסף לסימניות
איך היד ממשיכה בתוך המים? השקיפות הקלושה הזו ממש לא משכנעת, ואילו את המדרגות רואים בצורה ממש ברורה עד למטה..
שלא לדבר על זה, שאם היד הזו מחוברת לבנאדם זה מלחיץ אפילו יותר, מיהו הענק העצום שמסתתר שם???.... :eek:

• הוסף לסימניות
חיתוך היד צריך פשוט להיות מעוגל יותר ולא ישר- מה שגורם לתחושת ה"קטיעה"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה