כללי טוב, אז חזרה לעבודות הפשוטות.

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 198.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
!!!

• הוסף לסימניות
אכזבה קשה! עולם הטיפוגרפיה נעלם מהמפה לגמרי. אחרי התרדמה הממושכת שלו הוא פשוט נקבר חיים. את העבודה הזו היית צריך להעלות שם. הלכתי לראות אם העלית אותה גם לשם וגיליתי שאין לאן... עולם הטיפוגרפיה איננו.
למה?
חבל מאוד על דאבדין ולא משתכחין...:mad:

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה, ובכלל לא פשוט, זה עוצמתי ומיוחד, אבל למה זה????

• הוסף לסימניות
כל העבודות שהעלתי לפורום בימים האחרונים, הם בעצם חלקים של פולדר למשרד פרסום חדש שעומד להפתח בזמן הקרוב, משרד פרסום עוצמתי מבחינת היכולות העיצוביות שלו.

משרד פרסום שנותן מענה ליריעה רחבה של צרכים עיצוביים.
כשהכל יהיה גמור נעלה את כל העבודה כמקשה אחת.

אגב, הנה תגובתי הכוללנית לחבר'ה בפורום הזה לגבי מה שנכתב בשאר האשכולות.
1. כאחד האדם אני רשאי לטעות. אבל המקצוען יודע לטעות באלגנטיות. זה מקצוע בפני עצמו.
2. אם העלתי לכאן עבודה, משמע שמבחינתי בכל אופן לא טעיתי ומצאתי אותו ראוי לעלות לפורום הנכבד הזה. אם יש כאן כאלו עם הצעות לשיפור אשמח לשמוע.
תקראו בעצמכם את תגובותיכם, תגובות לא חכמות במיוחד.אני מצפה מכם ליותר,משהו יותר בסגנון פידבק שנאמרת בשפה מקצועית.

במילים אחרות, תנו לי מה שילד בן 6 לא יכול לתת לי...

• הוסף לסימניות
ראשית העבודה הזו מצויינת.
שנית, אנו מעירים ומבקרים ברמתנו. בני שש? לא חשבנו, אבל אולי. זה מה יש. שפתנו-שפתנו, טעמנו-טעמנו. נא לא ליירא את חברי הפורום ונא לא לגרום להם להשתתק.

• הוסף לסימניות
עבודה טיפוגרפית על רמה!

יפה לראות איך אפשר ליצור עיצוב נפלא מטיפוגרפיה נטו.

מאוד נהניתי. מזכיר את העיצובים של פונטביט.

חיילך לטיפוגרפיה!

• הוסף לסימניות
ובכן, עכשיו הבנתי, בהתחלה חשבתי (כמו ילד בן 6) שזה אישהו פרסום של פונטביט או משהו דומה, ולא הבנתי מה את רוצה, לאחר הפרטים שהעלת הדברים מובנים, ולא צריך כ"כ להתעצבן אם לא עונים יפה, מקצוען- דבר ראשון צריך להיות בן אדם, סתם גם אני נסחפתי בהערות אליך...:)
העבודה יפה מאוד מאוד, טובה ונראת מקצועית ומשדרת עוצמה כיאה למשרד פרסום של 2008, לדעתי, בכותרת שלך יש איזשהי בעיה קטנה, המרווחים בין השורות משתנים בין כל שורה ושורה, צריך לאזן שם משהו, וחוץ מזה מיוחד! (ואולי את האלמנט השחור הגדול הייתי מנסה לבנות מאישהי אות ולא סתם עב"ם, או שלא זיהיתי ומדובר בפונט מיוחד במיוחד)
הרבה הצלחה בהכל.

• הוסף לסימניות
וואו יפה...

הפונטים שלנו זה עבודה הבאה..

• הוסף לסימניות
האמת, שאכן המודעה משדרת מה שרצית התעמקתי כמה דקות רק באוביקט עד שנפנתי לכיתוב ושם אתה כותב שזה מה שכולם עושים.

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה
רק משהוא קטן: יש מדי רווח בן השורה תדמית לשורה זווית ראיה תצופף טיפה

• הוסף לסימניות
מזה ברקע?
האות העשרים ושלוש בשפה העברית - - -

טיפוגרף, בזמן שאתה מדבר על טקסטים וטיפוגרפיה ברמה כ"כ מקצועית,
הייתי מצפה ממך לשים לב למילה האחרונה שנישארה לבד, היא מפריעה לשלמות - - -

(יש הרבה פתרונות, להוריד אליה עוד מילה או שתיים, לנסות לדחוף אותה ללמעלה,
אני בטח לא צריכה לספר לך עליהם, אתה מכיר את כל הטריקים, סתם לתשומת לבך)

• הוסף לסימניות
מקצועי ביותר!!!
אכן משרת את המטרה!
באמת מעניין - זה אות או סתם צורה?
למרות שאפשר בהחלט לפרש את הרעיון דווקא כשזהו לא פונט
אלא ברעיון של צורה חזותית שנתפסת טוב בעין!

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה מעולה.
ממש אהבתי
כמה הארות קטנות:
1. בכותרת - כתבו לך שהרווחים לא שווים וכאלה, אני גם מצטרפת אבל מהכיוון ההפוך -
כדי ליצור איזון שם אתה צריך טיפה להוריד למטה את "זוית ראיה". אולי במילימטר אחד או שניים, ואז זה יראה מאוזן.

2. בטקסט הרץ - אם זה טקסט סופי, יש שם כמה שגיאות כתיב מהותיות, כדאי שוב לעבור הגהה.
(תייחד במקום ייחד, תקצין במקום יקצין, במשפט "אך גם אותיות" צריך לערוך אותו מחדש, יש עוד)

3. משהו עם הזרימה של הטקסט לא מסתדרת לי, אולי הוא בגודל פוינט גדול מדי? השוליים שלו בצד שמאל לא משתלבים באופן חלק.

• הוסף לסימניות
מזכיר לי מאוד את העבודות של ר' אלי שעלו לפה בעבר.
יפ המאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה