טוב, בהמשך להודעה משבוע שעבר אני מעוניינת בדעה

• פותח הנושא bat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על הציורים
חן חן..

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 267.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
וואו איזה יופי אהבתי את הסגנון ציור!

ניראה לי שהילדים מסביב- זה קצת עמוס על העבודה

• הוסף לסימניות
בתמונה של 'הגיבור' הראש ללא הצוואר, נראה מודבק על הגוף.

הערה קטנה:
בעברית כותבים: דוגמה =דוגמאות
טבלה =טבלאות וכיו"ב
האות א' הגיעה מהארמית.

http://www.safa-ivrit.org/spelling/dugma.php

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים

לא כ"כ מטריד אותי כל המסביב (רקע וכו') יותר הציור עצמו-מקום לשיפור

• הוסף לסימניות
חדשות טובות:

יש לך את זה.
אם רק תשכילי לפתח את הסגנון ה ז ה , ולא לנסות לשייף וללטש אותו יותר מדי בנסיון ליצור משהו המחקה כשרונות אחרים (כבודם במקומם מונח) בסביבה, תוכלי להגיע רחוק.
יש כאן ספונטניות, יד קלה, עושר בהבעה וכשרון אמיתי.
הייתי ממליץ לנסות טכניקות אחרות בצביעה ומילוי, ולא לכפות על הקו השובב ומשובב הנפש טקסטורות כבדות ודייקניות יתר על המידה.
לצערי, נוטים במחוזותינו להעריך יותר (שלא בצדק) אלמנטים הומוגניים, "סגורים" ומדויקים - אך מאידך חסרי נשמה. לא נורא, העם עוד יתבגר..

• הוסף לסימניות
בהמשך למה שכתב הרשל'ה,
וזו דעתי האישית בלבד....
הסגנון שלך חמוד וקליל, לא הייתי משייכת לו צביעה במחשב, אלא דווקא משתמשת במכחול או עפרונות. המילוי של השטחים נראה קצת מאולץ ולא מתאים לקווי המיתאר.

• הוסף לסימניות
הרשל'ה: תודה על התשובה המפורטת - אהבתי!
ועכשיו לשלב הפרקטי: יש לך המלצה על מקום/מישהו שאפשר לפתח את זה?

• הוסף לסימניות
לצערי לא.
כדאי להתייעץ עם חכמי - חכמות פורום המאיירים שלהם נסיון טרי משלי.

כקורבן עבר של אותה בעיה, כל מה שאני יכול לעשות הוא רק להגדיר את הנקודה.
בזבזתי שנים באיור סגנון מאולץ, היה קשה, איטי, ובעיקר מתסכל...
אל יאוש, היום יש הרבה מקומות טובים וראויים לפתח יד כזו. רק לא להתפעל מהשכנים.. אני מכיר מאייר מוכשר במיוחד - אך נטול רגש ורעיון לחלוטין. את לעומתו מחזיקה נכס ביד.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה