כללי טוב לשמוע דעות שלכם

• הוסף לסימניות
מקווה לשלוח בהמשך את המודעה ואז באמת נדע אם צדקתם ...

• הוסף לסימניות
אולי להפוך את היהלום בראש הכתר שהוא בצורת טיפה- לשערות של מברשת האיפור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1914725:
את ההערות כבר אמרו לפני-
אני רק אומר: עבודה יפיפה! מקווה שהמאפרת אצילית כפי שמצטייר מהמיתוג שלה!

מה שבטוח, שהמעצבת אצילית;)

אני מוסיפה את שלי:
אכן אין בלוגו אזכור של המקצוע, אבל אין כמעט מקומות שהלוגו מופיע לבד בלי פרסום או שילוט וכדו' ששם יהיה יותר הסבר, ולכן לדעתי אפשר להשאיר את זה מעורפל כך זה מוסיף לאצילות.

• הוסף לסימניות
ההערות שלכם כאן, רק מחכימות...
התייחסתי לכל מה שהערתם ופירגנתם...
ועכשיו, אני מצרפת את המודעה שבאה בשלב שאחרי המיתוג.

יש מישהו שעדיין לא ברור לו שזה מאפרת?..;)
עם האבקות א"א להתווכח, כך בכל אופן אני מקווה.

אז מחכה לשמוע ממכם.
יומטוב לכולם

• הוסף לסימניות
מודעת תדמית | יהודית פאלוך, מאפרת.

קבצים מצורפים

• יהודית -מאפרת.png
    KB 560.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מקסים! ברור מאד.
שורת המיצוב היא יופי...
משהו בבודי טקסט לא זורם מספיק.

• הוסף לסימניות
מהממם!
אולי כדאי לתת ריכוך לתמונה, או להאריך אותה עד הקו של הבודי טקסט?
ברגע הראשון הכדורים החומים היו נראים לי כמו ארבעס...

• הוסף לסימניות
עדין, אצילי ומדהים!!! הסלוגן יכול להיות יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה