טוב שההגה בידיים של אגד????

• הוסף לסימניות
קריקטורה אקטואלית....:):):):)

ניתן להוריד ולשלוח לחברים.(לא לצורך עסקי)
תהנו!

קבצים מצורפים

• אגד.jpg
    KB 230 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
חבל שההגה בידיים של אגד ולא אצל הנהג...

• הוסף לסימניות
קצת קצת צורם, מתקבל הרושם שהנהגים הלא אחראים הם בהכרח לא דתיים...

• הוסף לסימניות
צורם לי מאוד.
חברה שמעסיקה 5000 נהגים מוצגת כאן בצורה פוגענית ולא נכונה.
חבל.

• הוסף לסימניות
צורם צורם....אבל לצערי זה הרושם שהם עושים (ההנהלה...)

• הוסף לסימניות
הם כנראה נהנים גם מתקציב 'העסקת בעלי מוגבלויות במשק'....

• הוסף לסימניות
זה צורם. אמת.
אבל אם רק רעש תקשורתי חזק יביא לתוצאה, והחברה מתעלמת מכל דבר אחר, אפילו כשזה בא על חשבון חיי בני אדם, אז אין מה לעשות. בעיה שלהם.

ואגב, אני משער שמי שמת לו מת באותו אוטובוס, לא יאמר שזה צורם.
כי הרי הכתבות הוכיחו שמדובר בנהג עם היסטוריה של תלונות לא קטנה. והוא מעולם לא נסע בזהירות. והחברה התעלמה כל העת. והנה התוצאות לפניכם, 6 הרוגים ועשרה פצועים. ורק הרעש התקשורתי עוזר. מציאות. אז אתם באים ואומרים שזה צורם לכם?

נ.ב. כמובן, שתגובתי לא מתייחסת לתגובה #3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1989223:
צורם לי מאוד.
חברה שמעסיקה 5000 נהגים מוצגת כאן בצורה פוגענית ולא נכונה.
חבל.

מתי נסעת לאחרונה בתחבורה ציבורית?????

• הוסף לסימניות
צורם כנל.
ויותר מזה, חורה לי מאוד שבעלי מוגבלויות כמו עיוור וחסר גפיים מוצגים בעמדה של חיסרון והשחתה, במקביל לשיכור, ול תאב בצע.
העבודה והצביעה מעולות, חוץ מהפרספקטיבה החדה מדי במבנה בצד ימין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד10;1989699:
מתי נסעת לאחרונה בתחבורה ציבורית?????

אתמול.
הנהג העיור השיכור בעל היד התותבת הביא אותי בשלום. ב"ה.

• הוסף לסימניות
הוספה- אמרו לי באישי שהוא לא כזה תמים....

ולענין אגד..
חשבתם פעם על נקודה נוספת?
יתכן ואגד מזלזלים גם בנהגים שלהם? ומעבידים אותם במשכורת לחץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1989757:
ולענין אגד..
חשבתם פעם על נקודה נוספת?
יתכן ואגד מזלזלים גם בנהגים שלהם? ומעבידים אותם במשכורת לחץ?
אדרבה, עוד סיבה למה אגד לא בסדר.

כל הפולמוס כאן ובתקשורת הוא לא על הנהג הספציפי, אלא על אגד שגורמת לכל זה, ומעסיקה נהגים תחת כל זה.

• הוסף לסימניות
דעה.
אני בכלל לא כל כך בעניין של קריקטורות. יש לי בעיה עם הצגת דברים עצו ים וכואבים בצורה צינית..גם לא כל כך מתעדכנת באקטואליה, מצאתי שה מערכת המשומנת של החדשות מאכילה אותנו בהפחדות כל הזמן כדי ש יהיה תלויים בה ובעידכונים שלה- מה שגורם רק לחרדות פחדים מיותרים והכי גרוע החלשות האמונה בה' יתברך.
אני לא מעודכנת מה בדיוק קרה שם בתאונה הנוראית. כואבת את כאבם של משפחות ההרוגים ומקווה שלא ידעו עוד צער.
קריקטורה זה הקצנה. ומה שנעשה פה זה הקצנה. ברור של עיוור נוהג ולא חיגר אבל פן ההקצנה בוצע היטב.
האמת היא שרוב הנהגים באגד הם ערבים, שזה לעצמו די מלחיץ (פה בירושלים)
אבל גם בנסיעות מחוץ לעיר אני יכולה להעיד על עצמי שאני די מרגישה בסופר ליש/ לונהפארק. הנהגים נוסעים נוראאאא מהר עושים פניות מזעזעות. כן זה הכביש של אבא שלהם והם חורשים אותו די הרבה פעמים ביום.
אבל זה ממש לא בטיחותי. והמו כל מיקצוע שעוסקים בו הרבה שנים (לדוגמא רפואה) הרגישות נשחקת. אם יש נהגי אוטובוס שהקריקטורה הזאת תזעזע אותם והם יחזרו לנהוג בצורה שכולה ונזהרת- אני נותנת את קולי לדבר.
ושוב. לא אוהבת קריקטורות ולא אקטואליה אבל הציור עצמו טוב מאוד.
וכשיש נהג שהביא אותי ליעד בביטחה אני טורחת לרדת מקידמת האוטובוס ולהגיד לו תודה על כך כשהדלת נפתחת ואני צעד אחד בחוץ (מענייני צניעות)

• הוסף לסימניות
וסלחו לי על הטעויות בכתיב. אני חולה עם דלקת בגרון..:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה