טוב שכן קרוב - קומיקס...

• הוסף לסימניות
עוד קומיקס.
תודה על הפרגונים והחיזוקים (-: זה מעודד!

קבצים מצורפים

• טוב שכן קרוב.jpg
    KB 568.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כמה נכון

• הוסף לסימניות
ועל זה נאמר: "עם כאלה אוהבים, מי צריך שונאים..." :)

• הוסף לסימניות
את גדולה!!!!!!!!!!!!!!1

• הוסף לסימניות
רחלי, את מצליחה להפתיע כל שבוע מחדש

• הוסף לסימניות
איזה שכנה ח-צ-ו-פ-ה
זה ממש כך וממש נכון!!!!

• הוסף לסימניות
תגובה לרחלי

איזה שכנה ח-צ-ו-פ-ה
זה ממש כך וממש נכון!!!!

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מדהימים הם ממש ממחישים את המציאות

• הוסף לסימניות
מ ד ה י ם ! ! ! ...אין עליך.

• הוסף לסימניות
יפה ובעל מסר חזק

• הוסף לסימניות
משעשע כרגיל. אבל...
מה, באמת יש אנשים כאלו? נתקלת בכאלה על באמת?

אני שואלת ברצינות, כי זה נראה לי הזוי +.

• הוסף לסימניות
קומיקס יפה במיוחד!

ולמי, כמובן שזה מוקצן,
אבל שמוע שמעתי על נשים שעובדות בבית וקבלו לידן למשמורת את ילד השכנה החולה, שרפו בוקר שלם בשביל לשמוע בצהריים על כל ההספקים של הגב' השכנה ביומה החופשי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;667064:
קומיקס יפה במיוחד!

ולמי, כמובן שזה מוקצן,
אבל שמוע שמעתי על נשים שעובדות בבית וקבלו לידן למשמורת את ילד השכנה החולה, שרפו בוקר שלם בשביל לשמוע בצהריים על כל ההספקים של הגב' השכנה ביומה החופשי...

לי, כאשה עובדת בחוץ, נראה לי הזוי הרעיון לתת לשכנה שנמצאת בביתה (עובדת או לא, זה לא משנה) לשמור על ילד חולה ללא תשלום הוגן. וגם זה, כמובן, רק אם היא רוצה. כי גם עבודה את לא יכולה לכפות על מישהו...

• הוסף לסימניות
קומיקס משעשע, עושה טוב על הנשמה. (של זאת שהספיקה כמובן. איך לא חשבתי על זה עד היום?:eek:)

• הוסף לסימניות
רחלי, אני מקווה שלא תפגעי;)
כשראיתי שאת מתחילה לצייר במקום קודמתך, אמרתי שאין סיכוי שתצליחי להכנס לנעליים שלה, ואני עוקבת כל שבוע ומשווה, אבל השבוע עשית את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! ובגדול!!!!!!!!!! אין על הקומיקס הזה, שמרתי לי אותו על השולחן עבודה ברשותך, וכל פעם ששכנה תבקש לי לשמור על החולה התורן, בגלל שאני ממילא בבית, אני ירוץ מהר לקרוא את זה:p:p:p ולא אשמע את הצלצולים והדפיקות.:D:D:D
תמשיכי להביא לנו כאלה קומיקסים נפלאים ועוד יותר! (וגם תמשיכי להעלות לכאן כי אין לי כבר את העיתון)

• הוסף לסימניות
כפילות...

• הוסף לסימניות
שלישות...

• הוסף לסימניות
רחלי, נהדר!
הדמויות, הקוים, הצביעה, ההבעות, אהבתי הכל.
המסר זה כבר סיפור אחר,
מי שחצופה תשאר חצופה אלא אם כן השכנות הטובות תלמדנה לשים לה גבולות ברורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;668244:
רחלי, נהדר!
הדמויות, הקוים, הצביעה, ההבעות, אהבתי הכל.
המסר זה כבר סיפור אחר,
מי שחצופה תשאר חצופה אלא אם כן השכנות הטובות תלמדנה לשים לה גבולות ברורים.

רואים שאת גרה בבית פרטי ולא בבניין...:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה