- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1118655:מותק!!
טוהר!
על שחור את יותר מצליחה מעל לבן.
ערכת אותם או שזה צילום מוצלח? השחור העמוק אני ממתכוונת.
בקטנה-בתמונה עם הציצית הכיפה נעלמת ברקע שימי לב לתאורה בצילום הבא.
נכתב ע"י סתם;1118660:תמונות מהממות! אחת אחת! איזה טוהר ותמימות
אז בגלל שאת הצלמת אני מעירה בקטנה ואולי יכולה לשחזר
החולצה קצת ארוכה וטיפלה הורסת את הגבריות
נכתב ע"י רותי ה;1118726:תמונות מקסימות!
ההבעות והפוזות.
הילד מתוק מדבש!
והרקע השחור שחור יפה וחזק!
בקטנה..
חליפה אמורה להיות פתוחה ולא סגורה. (תלכי ברחוב תספרי כמה מצאת עם חליפות סגורות)
אם יש ווסט מתחת אז סוגרים את הווסט.
פשוט זה עושה רושם קצת צפוף ולחוץ שם בפנים..
נכתב ע"י ויזואלי;1118769:התפיסות מצוינות, והרקע אטום מעולה.
יש מה לעבוד על מיקום נכון יותר של התאורה,שתהיה קצת יותר שוטפת את הפנים.
וקצת להקפיד על סטיילינג, כל דבר שרואים 'בערך' במציאות ואפשר קצת להסתיר, רואים טוב מדי בתמונות..
אהה, והילד בונבון כמובן![]()
נכתב ע"י שושיה;1118883:התאורה-זה חדר אחר כמו שכתבתי לעיל, ודי שחקתי אתה עד שהגעתי לתוצאות הבערכיות האלה.
תסבירי לי בבקשה, מה למשל ראו 'בערך'?
אה, והפשלה הכי גרועה... רק אחרי הסט (100 תמונות) גיליתי שעבדתי על iso 200...
ולכן יש קצת שריפה בפנים.
נכתב ע"י ויזואלי;1119138:כשכתבתי על הבערך כוונתי היתה לסטיילינג לא לתאורה..
פה שרוול מבצבץ וכו'.
לגבי התאורה, אין לי סטודיו ואין לי התנסות בפועל, היה חסר לי יותר אור רך על הפנים. ההילה על השיער, מצוינת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים