יעקב י. י.
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
לכאורא לא אמור להיות שאם מנוע יותר חלש ואני יותר מאמץ אותו (על 4) זה לא ישרף מהר? מאשר מנוע חזק?
אכן כן.לכאורא לא אמור להיות שאם מנוע יותר חלש ואני יותר מאמץ אותו (על 4) זה לא ישרף מהר? מאשר מנוע חזק?
זה בדיוק הטימטום של המערכת...אוקי זה נכון שיחסי בקורולה פחות אבל תכלס הביטוח לא מסתכל על זה, דיברתי עם ביטוחים הם אומרים שזה הכי גניב...
מקפיץעדיף סטיישן או רגיל?
(כמובן אני מעדיף את הפגאז בסטיישן אבל מכנית זה אותו דבר?)
ארכיטקט מצוי דיבר על הסגנון ולא על הערךכן וודאי שזה יותר יפה אבל תכלס אני צריך אוטו טוב עם ירידת ערך לא כמו גבוהה
יכול להיות שהוא צודק אני זוכר משהו על זה במטושטשדיברתי השבוע עם סוכן רכב אמין מאוד
הוא הציע לי קורולה סטיישן היבריד 2020
135000 ק"מ
במחיר 70000 ש"ח
לגבי הסוללה
לפי דבריו בסטיישן יש בטריה ליתיום ובדגם הרגיל חלק מהשנים יש בטריה רגילה ולא ליתיום
הדגם הרגיל גם יותר יקר משמעותית
כי הוא יותר יפה מהסטיישן
שרק החרדים זורמים איתו בגלל הבאגז' הגדול
הסטיישן יותר זול גם בגלל העבר שלו,דיברתי השבוע עם סוכן רכב אמין מאוד
הוא הציע לי קורולה סטיישן היבריד 2020
135000 ק"מ
במחיר 70000 ש"ח
לגבי הסוללה
לפי דבריו בסטיישן יש בטריה ליתיום ובדגם הרגיל חלק מהשנים יש בטריה רגילה ולא ליתיום
הדגם הרגיל גם יותר יקר משמעותית
כי הוא יותר יפה מהסטיישן
שרק החרדים זורמים איתו בגלל הבאגז' הגדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים