מידע שימושי טויוטה קורולה 2008 רובוטי - מי מכיר?

• הוסף לסימניות
שווה לקנות?
ממליצים?
מאוכזבים?
אודה ואשמח על כל מידע

• הוסף לסימניות
סיוט לנהוג בו
כשאתה רוצה להאיץ הוא מאט וכו' התחושה היא שאתה לא שלט ב100% על הנהיגה ...
אבל לי יש רק נסיון קטן עם זה
שמעתי שמתרגלים בסוף לנהיגה הזו , אז עדיף באמת לשאול מי שנוהג ע"ז קבוע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עיקר הנהיגה תהיה בתוך העיר או מחוצה לה?
האם הנהג בעל רישיון ידני?

• הוסף לסימניות
כל המקללים- בוודאות עם רישיון לאוטומט.
הרכב הוא בעיקרון ידני, רק עם קלאץ' אוטומט.
הנהיגה בו סיוט למי שלא מכיר רכב ידני, ותענוג למי שכן מכיר.
יש לאוטו יתרונות וחסרונות.
הוא חסכוני בתוך העיר למי שמבין איך להשתמש בו.
צריך להחליף קלאץ' כל 100000 ק"מ, שזה הוצאה של כ4000, אבל מנסיעות בתוך העיר לא מגיעים כל כך מהר ל100000, אז יש לברר מתי החליפו לו קלאץ' לאחרונה, אם בכלל.
יש לו שוק נמוך מאד, שזה טוב לקונה וסיוט למוכר.

• הוסף לסימניות
לשכנה שלי יש. היא מאד אוהבת (אחרי שהתרגלה)
שכאנחנו לווינו רכב רובוטי- היה סיוט לנסוע בו (לא רק לנהג. כל האוטו מתנדנד קדימה ואחורה כל הזמן) מצד שני, כשהשכנה מסיעה אותי לא מרגישים בכלל. היא טוענת שזה חוסך גם בדלק.

• הוסף לסימניות
עדיף להימנע. אין חווית נהיגה בכלל ברכב מסוג זה.
או שתקנה ידני או שתקנה אוטומט.

• הוסף לסימניות
לי יש את הרכב הזה.
יש לי רישון רק לאוטומוט, ובאמת לקח לי הרבה זמן להתרגל.
היום אני מאוד נהנית מהנהיגה בו, מה גם שזה מאוד חוסך בדלק.
הרכב יושב טוב על הכביש, והוא מאוד נוח...
בעלי עם רשיון לידני, ובאמת הוא יותר הסתדר עם האוטו מההתחלה....

• הוסף לסימניות
שלא תעיזו ליפול בפח כמונו עם עניין הגיר הרובוטי. לא סתם טיוטה הפסיקו לייצר גיר רובוטי. זבל של דבר. בפרט באדום באמצע עליה חדה אז כשיתחלף לירוק עד שתספיקו להעביר רגל מהברקס לגז האוטו מידרדר כחצי מטר אחורה וככה יהיה לכם סיוט מהרכבים שמאחוריכם ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
בפרט באדום באמצע עליה חדה אז כשיתחלף לירוק עד שתספיקו להעביר רגל מהברקס לגז האוטו מידרדר כחצי מטר אחורה וככה יהיה לכם סיוט מהרכבים שמאחוריכם ועוד ועוד

גם על הדרדור אחורנית אפשר להתגבר. זה ענין של הרגל.

• הוסף לסימניות
בתקציב של 15 אלף שח הרובוטי הוא לכאורה ההצעה המשתלמת ביותר.
אפשר ליפול.על בעיות בגיר ולא לצאת מזה בקלות ענין של מזל.
לגבי הנהיגה מתרגלים מהר אם כי אם אתה מפונק לא תהנה מהרכב.

• הוסף לסימניות
לנו היה כזה כמעט חדש, וזרקנו אותו אחרי חצי שנה , בעלי שנוהג טען שזה סיוט לנהיגה [ והוא עשה עליו סיבוב לפני הקניה ולמרות הכל במציאות הוא לא יכל לסבול את האוטו הזה],ולמרות שאני יודעת שיש כאלו שאין להם בעיה איתו ,אני ממליצה לכם אל תקחו סיכון!

• הוסף לסימניות
אני יודעת על משלוחן שהעביר ביצים ברכב כזה
כל הפגז' מלא תבניות
בסוף נשארו רק 2 ביצים
אז אם את לא מתכננת להיות משלוחנית ביצים ייתכן שהרכב הזה טוב :)
ואם הוא זול אני מוכנה לקנות אותו...

• הוסף לסימניות
שתי צדדים למטבע--אני מאוד נהנה מהאוטו הזה ומאוד יהיה קשה לי להחליף אותו וגם מהאמינות אני מאוד מרוצה. הכל עניין של אם הבעלים הקודמים שמרו מעליו\ביצעו טיפולים.

• הוסף לסימניות
היו מליון שירשורים על האוטו הזה, שווה להשקיע בחיפוש
איכשהו, נפלת על ערימת מאוכזבים. זה לא היה נשמע ככה בשרשורים הקודמים

לי יש קורולה רובוטית 2008. אצלי 4.5 שנים.
התרגלתי אליה מייד
היא רחבה, יציבה, נעימה ומאוד חסכונית
בגאז' נח, במושב האחורי נכנסים שלוש בוסטרים אם כי בדוחק ובאופן כללי מאוד מאוד אמינה.
לא רואה הרבה מוסך
גם הפלסטיקה שלו איכותית

(עוד פלוס- אני "לא יכולה" להלוות אותה לבני משפחה כי הנהיגה בה שונה וחובה להתרגל אליה קצת. רק מי שנמצא בסיטואציה יכול להבין כמה קונפליקטים פתר לי)

• הוסף לסימניות
לנו יש כבר קרוב ל8 שנים, רכב נהדר, ומרווח , לגיר מתרגלים תוך שבוע גג, מי שמתקשה יכול להשתמש באפשרות של הגיר רגיל, ולהנות מחסכון כפול בדלק, גם אני חששתי בהתחלה
מסתבר שכמעט כל מי שאמר להתרחק זה אנשים שניזונו משמועות ולא באמת בעלי רכב כזה

• הוסף לסימניות
גם לי יש, וצריך לדעת איך לנהוג בו. אני נוהג בשתי רגליים (אני יודע שזה מוזר להרבה אנשים) ולכן פשוט מורידים מהברקס ושמים על הגז ביחד ואז אין דרדור אחורה. וצריך גם לקרוא את הכביש שבפקק או בתוך העיר לא נצמדים לרכב שמלפנים ואז לא צריך את הברקסים וההאצות, וללחוץ על הגז בעדינות ובהדרגה. קצת סבלנות ומתרגלים.
אם מדובר במישהו שרוצה האצה מהירה בדווקא, זה לא הרכב בשבילו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת