טונר כמעט מתאים...

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,

יש לי מדפסת לייזר של HP דגם Laserjet Pro MFP M124fn
הטונר התרוקן ועלי להחליפו.
יש לי בבית טונר CE285A חדש לחלוטין הוא נראה בול כמו הטונר שהמדפסת הזאת צריכה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המדפסות שהוא תואם לה.
הטונר שהנדרש הוא CF283A.
מה יקרה אם אני ישים את מה שיש לי למרות שהוא לא של המדפסת הזאת אך תואם לה לחלוטין?????

האם יתכן נזק?

אודה לתשובת המקצוענים!

• הוסף לסימניות
זה טונר אחר.
עד כמה שזכור לי הטונר שיש לך תואם לדגם 127M של HP.
אני לא הייתי מכניס את זה, בפרט שיש היום טונרים תואמים לדגמים הללו בפחות מ-60 ש"ח!!.
חבל להרוס את המכשיר.

• הוסף לסימניות
ראיתי בזאפ שהמחירים נעים בסביבות ה200+++
איפה אני יכולה להשיג טונר במחיר שציינת???

ברור שאם יש בכזה מחיר לא הייתי מסתכנת על טונר לא תואם

• הוסף לסימניות
וואו! לא יאומן איזה הפרש מחירים!

ואפשר לסמוך עליהם אם אני עושה משלוח שלא ימכרו לי לוקשים ויגיע טונר ריק או יבש וכד'?

יש לך נסיון עם האמינות שלהם?

• הוסף לסימניות
אסביר קצת,
כמו בכל מוצר, יש מקורי ותואם.
המקורי תמיד יעלה יקר יותר, וזה לפעמים מצדיק את עצמו בגלל כל מיני סטנדרטים של בקרת איכות שהתואם לא עומד בהם.
בקשר למוצר העכשווי- טונר של מדפסת- התואם יש בו עד 10 אחוז בערך הפרש באיכות, אבל המחיר יש בו הפרש של 150 אחוז. כך שזה ודאי לא מצדיק את עצמו.
תבדקו אם הטונר שהצעתי מתאים למדפסת וקניה נעימה. החנות עצמה היא די מוכרת ומצד המשלוח וכל זה לא אמור להיות בעיה (אולי מצד הדואר, שלאחרונה לא משהו...).

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד! תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה