התייעצות טונר תואם

• פותח הנושא aiala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם נסיון ברשתות שמוכרות טונר תואם למדפסת לייזר brother?

• הוסף לסימניות
אנחנו מוכרים
[איזה דגם המכשיר ?
אפשר ליצור קשר tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
אני קונה כאן https://mdyo.co.il/ שירות מעולה ומחיר הכי זול שמצאתי ברשת, אם קונים כמויות כדאי להתקשר אליהם ולהתמקח.

• הוסף לסימניות
אני קונה כאן https://mdyo.co.il/ שירות מעולה ומחיר הכי זול שמצאתי ברשת, אם קונים כמויות כדאי להתקשר אליהם ולהתמקח.
לדוגמא זה
אנחנו מוכרים סט 3 צבעים 912XL + 917XL ב499 וכאן זה יוצא 553
(עכשיו פשוט מכרתי את הדגם אז זה מה שהיה לי בראש)
וסט יותר קטן כאילו בלי 917 אלא 4 צבעים של 912XL ב 449

• הוסף לסימניות
עובדים מצויין, מבחינת כמות דפים לכל טונר- אין לי איך לדעת, כי מה שאומרים 3000 דף לטונר זה רק ב - 5% כיסוי ואני מדפיס דפים יותר מלאים,

• הוסף לסימניות
אני עושה כרגיל השוואת מחירים בזאפ, אני לא חושב שיש הבדלים במוצר עצמו.

בפעמיים האחרונות קניתי באלה:

• הוסף לסימניות
אשמח תמיד לעזור
אנחנו מוכרים את כל סוגי הדיו והטונרים לכל סוגי המדפסות מקורי ותואם
מחירים טובים לפרטיים ולעסקים
עם אחריות מלאה- לא עובד ? קיבלתם חדש או כסף בחזרה
והכל מגיע עם שליח עד הבית ללא תוספת תשלום
ניתן להתקשר
039503320
או בגי'מייל A039503320

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כמעט קניתי טונר בגאולה כשאשתי אמרה לי שיש אתר שמוכר בפי 2.5 פחות את הטונר ועוד מקבלים אחד מתנה עם רוכשים 4.

מכירים את החנות הזאת?
יש מה לחשוש?
זה פשוט זול בפער מעורר דאגה
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה