- הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?moltigrafia
גימייל
עדיין רלוונטי?moltigrafia
גימייל
מישהי צריכה להחזיר לי תשובהעדיין רלוונטי?
מקפיצה..![]()
נראה לי שזה זה https://www.sol.co.il/products/sl-45lמקפיצה..
הקישור כבר לא נפתח
אם תוכלי לעלות שוב, זה יעזור לי מאוד!
תודה!
משהו כזה, כן.
הכי טוב שיש!!!המליצו לי על תנור של דאבו (זה סוג של תנור קטן לא טוסטר אובן)
מכירים?
איזה דגם של דאבו מומלץ?הכי טוב שיש!!!
הרולסרויס של תנורי הפסח
כמובן יקר מאחרים
איזה דגם של דאבו מומלץ?
יכולה לעזור לי? קניתי תנור דאבו וממש לא הולך לי עם האפיה. על איזו תוכנית את אופה עוגות?הכי טוב שיש!!!
הרולסרויס של תנורי הפסח
כמובן יקר מאחרים
רק על הטורבו-יכולה לעזור לי? קניתי תנור דאבו וממש לא הולך לי עם האפיה. על איזו תוכנית את אופה עוגות?
תודה אני אנסה, בינתיים ניסיתי כך בלי טורבו ונשרף מלמעלה, לשים במסילה האמצעית?רק על הטורבו-
ציור גם למעלה גם למטה של תנור
עוגות בד''כ 175 מעלות
את תהני ממנו מאד מאד!!
כן.תודה אני אנסה, בינתיים ניסיתי כך בלי טורבו ונשרף מלמעלה, לשים במסילה האמצעית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים