בשרי טוסט פסים בשרי

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות איתו?
דגים? בשר?
תנו רעיונות....ומתכונים

• הוסף לסימניות
טוסט בשרי (עם פסטרמות הודו, סלמי,בקר)
ערייס
נקנקיות.

• הוסף לסימניות
איזה טוסטר יש לך?
משהוא טוב / מקצועי?
זהו זה השאלה...
לי יש טוסטר רגיל פשוט של אלקטרו חנן,
השאלה אם זה יילך כמו בחנויות או ששם זה טוסטרים משוכללים יותר...

• הוסף לסימניות
זה ילך, רק שהטוסטר שלך קטן יותר, ולא יכנס לחמנייה/באגט שלם בפנים.
תצטרכי לשים חצי חצי, או שה"קצוות" יציצו החוצה... (אני עושה כך הרבה פעמים, ומעצלות מכניסה את כל הבאגט. הקצוות טעימים לי גם בלי ה"טוסט"

• הוסף לסימניות
אפשר להכין קציצות
נקניקיות
חזה עוף
שניצל
לחמם שניצלים מכל הסוגים
להכין עראיס (בשר טחון בפיתה)
הקטן גם מעולה - בעיקר אם המשפחה קטנה או שכל אחד אוכל בשעה אחרת.
אצלי בבית שימושי מאוד.
וגן לבן שלי בישיבה (:

• הוסף לסימניות
אנחנו טובלים חזה עוף פרוס בשמן עם תבלינים
מכניסים לחצאי פיתות ומשם לטוסטר למספר דקות עד שצרוב היטב
פשוט מעדן!
הילדים ממש אוהבים את זה.

• הוסף לסימניות
דגים גם אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה