דרוש מידע טוען רבני מומלץ

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ לי על טוען רבני טוב, שמוכן לעבוד בשבילך.
אפשר גם בפרטי.
תודה

• הוסף לסימניות
יש את רוזנגרטן מאלעד
לא יודעת טלפון

• הוסף לסימניות
מרכז, בדיני ממונות לא לדיני משפחה.

• הוסף לסימניות
תלוי בנושא
תלוי בב"ד
ותלוי בהרכב
יש מצב שטוענים רבניים מרימים ידיים בהרכבים מסויימים - האינטרס שלהם הוא רק הכיס שלהם, ותמיד ישמרו קשר טוב עם הדיינים גם כשקורה דברים הזויים , וגם שלא הועילו לך כלום את כספם הם גובים.

בהרבה מקרים עדיך להגיע לרב שיהיה בורר מראש מאשר לשם אלפי שקלים ובסוף לקבל פסק פרווה במצב הטוב.

• הוסף לסימניות
ועוד נקודה
יש הרכבים שנותנים לצד השני למרוח דיונים( ובאישור הדיין)
ומחכים שאתה תרים ידים מרוב הסכומים שתוציא
אם לא הייתי רואה ושומע , לא הייתי מאמין.

• הוסף לסימניות
בדיני ממונות עדיף טוענים עדיף, חד וחלק. בדיני משפחה יש הרבה טוענים שעדיף עורך דין
דרך אגב הטוענים בדיני ממונות לא לוקחים הרבה כסף

• הוסף לסימניות
אפשר טלפון
אם יש צורך, גם אני יכול להמליץ
בדיני ממונות עדיף טוענים עדיף, חד וחלק.
ברור, מדוע שלעורך דין יהיה מושג בחושן משפט??? (וגם הוא חרדי, רוב הסיכויים שזה לא תחום העיסוק שלו...).
בדיני משפחה יש הרבה טוענים שעדיף עורך דין
ממש לא, טוען רבני טוב מביא תוצאות טובות יותר מעורך דין, אא"כ יש צורך לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ששם חייב עורך דין.
דרך אגב הטוענים בדיני ממונות לא לוקחים הרבה כסף
בדרך כלל, תלוי בתיק.

.

• הוסף לסימניות
אביחיל צדוק
מקצועי, אמין, ישר
⁦050-793-7292⁩

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה