- הוסף לסימניות
זה יתכן רק בבני ברק שיש 2 מטר בין חלון לחלון....הטלפון שלהם נקלט באיכון
לאחר בירור התברר שהחולה גר בחלון ממולם (בניין ליד) והאיכון תפס גם את הטלפון שלהם כי קרבת החלון....
משרד הבריאות לא הסכימו לשמוע שום טענה
זה יתכן רק בבני ברק שיש 2 מטר בין חלון לחלון....הטלפון שלהם נקלט באיכון
לאחר בירור התברר שהחולה גר בחלון ממולם (בניין ליד) והאיכון תפס גם את הטלפון שלהם כי קרבת החלון....
משרד הבריאות לא הסכימו לשמוע שום טענה
זה לא עדכונים כל רגע, כך שיתכן וזה משהו מהיום.אני גם קיבלתי הודעה שאני חייב בבידוד ובאתר הזה
לא כתוב בכלל שבעיר שלי שיש חולה קורונה
השאלה האם אפשר להסתמך על זה שזה מעודכן האתר כדי להתווכח איתם ?
איפה אני יכול לדעת מעודכן ל14 יום האחרונים ?זה לא עדכונים כל רגע, כך שיתכן וזה משהו מהיום.
זה אמור להיות מעודכן לטווח כזה (אפשר לראות שיש שם מה13/5).איפה אני יכול לדעת מעודכן ל14 יום האחרונים ?
קיבלתי את ההודעה היום
אז אם לא כתוב, אני יכול להתווכח איתם ?זה אמור להיות מעודכן לטווח כזה (אפשר לראות שיש שם מה13/5).
אמרו לך שאתה חייב בידוד עם פרטים ?אז אם לא כתוב, אני יכול להתווכח איתם ?
איזה פרטים ?אמרו לך שאתה חייב בידוד עם פרטים ?
אם לא, תבדוק שזה בכלל אמיתי, ואם כן הם אמורים לתת לך מידע ואפשרות לערר במקרה ואתה יודע בוודאות שלא היית וכדו'.
אני אישית לא עברתי את זה, אבל מישהו שאני מכיר קיבל כזאת הודעה שבוע שעבר, ולמיטב הבנתי קיבל פרטים של זמן ומקום.איזה פרטים ?
הבנתי שזה אמיתי אבל הם לא נותנים שום מידע
זמן קיבלתי, מקום לאאני אישית לא עברתי את זה, אבל מישהו שאני מכיר קיבל כזאת הודעה שבוע שעבר, ולמיטב הבנתי קיבל פרטים של זמן ומקום.
אח"כ הוא התקשר לערער במספר שנתנו לו ושם 'חקרו' אותו, ובסוף אמרו לו שהוא לא צריך.
אז תשחזר לעצמך איפה היית בזמן הזה, ואם בוודאות לא היית חשוף לאף אחד אז תערער.זמן קיבלתי, מקום לא
אמרו לי כעת שאין לי אפשרות לערער כיוון שאין לי וודאות שלא יצאתי מהבית או ששהיתי ברכב בזמן שאמרו לי בהודעהאז תשחזר לעצמך איפה היית בזמן הזה, ואם בוודאות לא היית חשוף לאף אחד אז תערער.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים