יראת גאולה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
על השנה הנוכחית או השנה הקודמת?החזר מס אמור להיות לי שירד 47 אחוז משכורת בחודש ראשון כי עד שטופס 101 אושר במערכת, אפשר למלא?
לכאורה אם המשכת לעבוד באותו מקום עבודה, בחודשים הבאים קיבלת את זה חזרה בתלוש.
על השנה הנוכחית או השנה הקודמת?החזר מס אמור להיות לי שירד 47 אחוז משכורת בחודש ראשון כי עד שטופס 101 אושר במערכת, אפשר למלא?
בטוח?על השנה הנוכחית או השנה הקודמת?
לכאורה אם המשכת לעבוד באותו מקום עבודה, בחודשים הבאים קיבלת את זה חזרה בתלוש.
אני לא מצאתי אפשרות למלא טופס 135 באיזור האישי, רק 1301
המערכת מזהה אוטומטיתצודק אבל משאירים את הכל ריק חוץ מהשדות שצריך ילדים וכו מאוד פשוט
תלוי מה הבעיה.בטוח?
לי ממשרד החינוך אמרו שלקראת סוף חודש מרץ יעלה טופס 106,
ואז יחזור הכסף,
אבל נראה לי שאמרו שצריך לעשות פעולה כל שהיא....
כבר היה לך אשכול על זה לפני מספר חודשיםבטוח?
לי ממשרד החינוך אמרו שלקראת סוף חודש מרץ יעלה טופס 106,
ואז יחזור הכסף,
אבל נראה לי שאמרו שצריך לעשות פעולה כל שהיא....
או, תודה תודה שזכרת,כבר היה לך אשכול על זה לפני מספר חודשים
https://www.prog.co.il/threads/מס-הכנסה-שירד-בצורה-משמעותית.1034045/
וכתבתי לך שם שאכן למשרד החינוך יש באג,
שמכיון שא"א למלאות אצלם 101 לפני שמופק תלוש ראשון ,אז מי שהתלוש הראשון שלו הוא בדצמבר , תמיד יהיה חייב להגיש בקשה להחזר מס, כי הם לא מזכים בתלוש הבא על שנת מס שהסתיימה,
לכן בהחלט כעת הזמן להגיש את הבקשה.
נכנסים לאזור אישי ממשלתי בקשה להחזר מס ממלאים דוח מגישים והמס חוזראו, תודה תודה שזכרת,
ועכשיו תכלס, תוכלי להסביר לי איך מגישים בקשה?
לאנכנסים לאזור אישי ממשלתי
אפשר קישור?לא
אין שם אפשרות להגיש בקשה להחזר מס
יש אזור אישי יעודי של רשות המיסים ששם מגישים
צודקת טעיתי בטעות אזור אישי רשות המיסיםלא
אין שם אפשרות להגיש בקשה להחזר מס
יש אזור אישי יעודי של רשות המיסים ששם מגישים
זה נראה מהצילום מסך שהעלת אתמול שאתם במקום הנכוןאו, תודה תודה שזכרת,
ועכשיו תכלס, תוכלי להסביר לי איך מגישים בקשה?
לצרף אישור ניהול חשבוןזה נראה מהצילום מסך שהעלת אתמול שאתם במקום הנכון
יש להצטייד בטופס 106, אם עבדתם במספר מקומות ב-2024 אז להצטייד בכל ה-106 מכל המקומות + מחשבון,
בשלב הראשון ממלאים פרטים אישיים לפי דרישת המערכת,
שלב הבא ב-106 יש מספר ליד כל שורת נתונים ובדו"ח יש גם ליד כל שדה מספר , הרעיון הוא להכניס את הנתונים מה106 לשדות לפי המספרים, אם יש כמה 106 אז לסכם במחשבון את הסכום הכללי של כל מספר ולהכניס לשדה המתאים,
טיפ יש למעלה באתר כפתור של חיפוש קוד, כלומר מכניסים את המספר שדה המבוקש והוא גולל אוטומטי למקום המדוייק,
אבל זה נותן עד שנת 2023זה נראה מהצילום מסך שהעלת אתמול שאתם במקום הנכון
יש להצטייד בטופס 106, אם עבדתם במספר מקומות ב-2024 אז להצטייד בכל ה-106 מכל המקומות + מחשבון,
בשלב הראשון ממלאים פרטים אישיים לפי דרישת המערכת,
שלב הבא ב-106 יש מספר ליד כל שורת נתונים ובדו"ח יש גם ליד כל שדה מספר , הרעיון הוא להכניס את הנתונים מה106 לשדות לפי המספרים, אם יש כמה 106 אז לסכם במחשבון את הסכום הכללי של כל מספר ולהכניס לשדה המתאים,
טיפ יש למעלה באתר כפתור של חיפוש קוד, כלומר מכניסים את המספר שדה המבוקש והוא גולל אוטומטי למקום המדוייק,
יש גם אח"ז שלב של נקודות זיכוי אם מגיע לכם מצד ילדים ועוד סיבות וכו' להכניס נתונים לפי זה,
חשוב מאד כשמסיימים לפני השידור יש כפתור "חישוב" לבדוק שבאמת יצא לפי הנתונים שהכנסתם את ההחזר מס המגיע לכם.
בהצלחה
נראה לי שעל 2024 לא נפתח עדין המערכתאבל זה נותן עד שנת 2023
ואני צריכה על 24
תוכלי לעדכן אותי פה כשזה נפתח?נראה לי שעל 2024 לא נפתח עדין המערכת
אני עדין לא התחלתי להגיש ללקוחות על 2024 זה אמור להיפתח כבר
בעז״ה שיופיע לי במערכת של המייצגים שנפתח אני יעדכןתוכלי לעדכן אותי פה כשזה נפתח?
למה ??להדפיס לפידיאף לחתום ולהגיש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים